Flakko

Başarılı
Daft Punk'ın Get Lucky parçasının 2014 GRAMMY performansını yeniden düzenledim. Stevie Wonder'ın orijinal performansta söyleyemediği yerler rehearsal (prova) olan yerler ile değiştirilmiştir. Rehearsal ve gerçek performansı orijinal kaynaktan aldım. Bulabileceğiniz en HD, kaliteli ses bu şu an. Ötesi yok. Ek olarak davulları daha ön plana çıkardım orijinal kayda göre.

Davullari one cikarmaniz cok hos olmus, etkisi bu sarkida ozellikle oldukca hissediliyor. Elinize saglik.
Aslında ilk kısım rehearsal Pharrell girene kadar. Ordaki davullar ile aynı seviyeye gelmesi için öne çıkardım ve gerçekten çok daha iyi oldu. Daft Punk'ın girdiği yerdeki Hi-hat davullar ve tiz kısımları kısmayı unutmuştum başta. Sonra oraları eski orijinal haliyle bıraktım.

Daft Punk'ın Get Lucky parçasının 2014 GRAMMY performansını yeniden düzenledim. Stevie Wonder'ın orijinal performansta söyleyemediği yerler rehearsal (prova) olan yerler ile değiştirilmiştir. Rehearsal ve gerçek performansı orijinal kaynaktan aldım. Bulabileceğiniz en HD, kaliteli ses bu şu an. Ötesi yok. Ek olarak davulları daha ön plana çıkardım orijinal kayda göre.

Güzel olmuş,elinize sağlık.