Detaylar
Kim cevapladı?Getir'e 6 aydan fazla girmezsem telefonla arayıp otomatik kupon tanımlıyorlar
, Yemeksepeti ve orjinal restoran fiyatları farkı çok uçuk. Bu sıralar Migros Yemek kullanıyorum zaten yeni çıktı. Arada Trendyol maç günleri kupon veriyor o zaman iyi oluyor. Fakat genelde Trendyol ile Migros kullanıyorum.
Astronotarda 111
Bilgin
Getir ve Yemeksepetinin arasında bariz fark olabiliyor fiyatlarda (kendi şehrim için konuşuyorum), ayrıca Yemeksepeti daha çok kupon veriyor. Yemeksepeti öneririm.
Blackraven 18
Üstün
Telefonla arıyorum %40 komisyon ödemeyince o sözde kuponlardan daha uyguna geliyor. Mis gibi.
Trendyol Yemek, sonra YemekSepeti. Getir'i kullanmaya çalışırken kanser oluyorum, ayrıca diğer ikisinde daha çok indirim var.
Torukojin Kaneki 2
Başarılı
Yemeksepeti ama eskiden sipariş vermiştim buga girip sipariş sayılmadı dedi sonra başka yerden sipariş verdim onaylandı. Bir baktım eve 2 tane sipariş gelmiş 1 tanesini ödedim normal olarak. Dükkan sahibi arayıp anama sövdü.
İtachi Uchiha 4
Yetkin
Küçük şehirde yaşadığım için iki seçenekte pasif kalıyor.
Astronotarda 111
Bilgin
Bu biraz da şehre bağlı sanırım. Ben de küçük şehirdeyim ama neredeyse tüm restoranlar Getir ve Yemeksepeti ile sipariş alıyorlar.Küçük şehirde yaşadığım için iki seçenekte pasif kalıyor.
Yeni konular
-
-
-
Sony Interactive Entertainment mod desteğine izin vermeyeceğini açıkladı
- christopher moltisanti
-
-
-
-