Yer
KARTAL/İSTANBUL
Popeyese iş başvurusu yapmıştım biliyorsunuz 2 hafta oldu aramadılar hala ehliyetimi alalı 4 gün falan oluyor getirde tanıdığım arkadaşlarım var onlar yardım etti motorcu olarak başlıyorum şirketim falan açıldı muhasebe tarafından bakalım deneyim kazanalım. Nasıl olur hiç bilmiyorum. :D

Getir motorcularında güzel kampanya oluyor prim ve hedefleri iyi. Çalışmasını bilen 70-80 paket atıyordu onla çalışan adam 40-50. Ufak taktikleri var konumunu gizleyerek hız sınırını falan aşıyorsun vs kendini teslime çekiyorum çok dolap var öğrenirsin sende.
Yeni işinde başarılar güzel bir bölgeye düştüyseniz depocularda iyiyse arada skt yakın veya hasarlı ürün paylaşabiliyorlar yani biz paylaşıyorduk dondurmalar falan ezik geliyordu eriyordu biz yiyorduk. :)

Getir motorcularında güzel kampanya oluyor prim ve hedefleri iyi. Çalışmasını bilen 70-80 paket atıyordu onunla çalışan adam 40-50. Ufak taktikleri var konumunu gizleyerek hız sınırını falan aşıyorsun vs kendini teslime çekiyorum çok dolap var öğrenirsin sende.
Yeni işinde başarılar güzel bir bölgeye düştüyseniz depocularda iyiyse arada SKT yakın veya hasarlı ürün paylaşabiliyorlar yani biz paylaşıyorduk dondurmalar falan ezik geliyordu eriyordu biz yiyorduk. :)

Bakalım kış gelyor o biraz korkuttu gözümü. Güzel bölge deyim kendi mahallem. :D

Popeyese iş başvurusu yapmıştım biliyorsunuz 2 hafta oldu aramadılar hala ehliyetimi alalı 4 gün falan oluyor getirde tanıdığım arkadaşlarım var onlar yardım etti motorcu olarak başlıyorum şirketim falan açıldı muhasebe tarafından bakalım deneyim kazanalım. Nasıl olur hiç bilmiyorum. :D
Hayırlı olsun hocam. İyi kazançlar.