530 olan da var.
530 olan da var.
Ben geçtim ya 95 96 falanımAyıp ettin şimdi benim bira göbeğime. Özür dile, ben alınmam ama göbeğim alınabilir. 90 kiloyu daha geçmedik. Boya göre endekste hafif şişman kategorisindeyim sanırım. Az spor yapsam geçecek bir şey.
Gragas olma yolunda ilerliyorum ama boyum kısa değil iyi ki.Ben de sevmiyorum hele sade tek başına yemek imkansız, lavaşın içinde nar ekşili marullu limonlu falan olacak anca o şekilde gidiyor.Şu komagenenin çiğ köftesini tek ben mi sevmiyorum. Yakınımda o ses var bin kat daha iyi bana göre. Yaylacık marketin de kendi çiğ köftesi baya güzel olabiliyor.
Yahu yemeği söyledik yağmur başladı. Adama bahşiş atacaz mecbur yoksa ayıp olur. Ettiğim tasarruf puff oldu.
Tam tersine, Oses'in çiğ köftesi çöp bence. Yedikçe dişime yapışıyor hep. Bir de porsiyonları çok küçük Oses'in. Mega söylesen bile ufacık bir şey gönderiyorlar, iki ısırıkta bitiyor.Şu Komagene'nin çiğ köftesini tek ben mi sevmiyorum. Yakınımda Oses var, bin kat daha iyi bana göre.
Restoranın minimum sepet tutarı ₺250 diyor, bu menüyü tek başına alamazsınız çünkü ₺145'ye düşüyor. Minimum sepet tutarını aşması lazım. Bir de her Komagene restoranı aynı değil, puanı 3.4 olan yerden alınmaz bence. Bizim buradaki Komagene'lerin genel ortalaması 4.5 mesela.Eki Görüntüle 204515
Son siparişimde dürümün dışını nar ekşisi banyosu yapıp getirmişlerdi. Bir şans vereyim mi ne dersiniz?