GetirYemek'te bugüne özel ''HAFTAORTASI'' koduyla 50 TL indirim alabilirsiniz, 17.00-23.00 saatleri arasında geçerli.
Detaylar
Kim cevapladı?Cobra
Yetkin
Market fiyatları pahalı yemek yönünden sürekli indirim yapıyor.Bu Getir'in fiyatları ne alemde, uzun zamandır kullanmıyorum. Markete nazaran fiyat çok fark ediyor mu?
- Makaleler
- 1
Bu Getir'in fiyatları ne alemde, uzun zamandır kullanmıyorum. Markete nazaran fiyat çok fark ediyor mu?
Daha dün Yemeksepeti'nden 4 tane pin cool lime, 4 Monster ekledim toplamda 400 liraya falan geliyordu. Aynı sepeti getir içerisinde verilen kuponlarla 300 liraya aldım.
7'yi nasıl ikiye böldüler de hafta ortası diyorlar onu anlamadım 
Saat ilerlediği için 3 buçuğa yakındır su an7'yi nasıl ikiye böldüler de hafta ortası diyorlar onu anlamadım![]()
Kuponu erken görseydim keske, ihtiyacım oldugu zaman bulamıyorum kupon.
Öyle olsa öğlen 12'de başlatmaları lazımdı kampanyayı. Hafta ortası o zaman. 3.5 ediyor öyle.Saat ilerlediği için 3 buçuğa yakındır su an![]()
Kuponu erken görseydim keske, ihtiyacım oldugu zaman bulamıyorum kupon.
Neyse ne kafam karıstı, ac ayı oynamıyor.Öyle olsa öğlen 12'de başlatmaları lazımdı kampanyayı. Hafta ortası o zaman. 3.5 ediyor öyle.
Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma olarak düşünürsen çarşamba hafta ortasıdır, cumartesi ve pazar hafta sonudur.7'yi nasıl ikiye böldüler de hafta ortası diyorlar onu anlamadım![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-