Detaylar
Kim cevapladı?Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam taksite bölmem lazım ve babam ille de iPhone olacak diyor. Var mıdır başka tavsiyeniz alınabilecek?Yenilenmiş telefon almayın hocam, işçilik ve malzeme kalitesi belirsiz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
İyi akşamlar. Bahsettiğim siteden mükemmel kalitede telefon alınır mı? Bence kalite değeri mükemmel olduğu için sorun çıkartmaz ama yaşadığınız problem var mıdır?
Hayır herhangi bir yerden yenilenmiş almayın.
Hocam taksite bölmem lazım ve babam ille de iPhone olacak diyor. Var mıdır başka tavsiyeniz alınabilecek?
Telefonculara bakın. Taksit yapıyorlar genelde.
Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde. 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.Hayır, herhangi bir yerden yenilenmiş almayın.
Telefonculara bakın. Taksit yapıyorlar genelde.
Şansımı deneyeceğim zaten 1 yıl garantisi var, bozulursa gönderirim.Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde? 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım, 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.
- Makaleler
- 6
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde 40 lira istiyorlar ve Max 3 ay taxit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taxiti maalesef karşılayamıyor.
Babanız çakma parça kullanılan IPhone'a okeyse yenilenmiş alın o halde.
Hepsiburada'dan alın ama.
Şansımı deneyeceğim zaten 1 yıl garantisi var bozulursa gönderirim.
Garanti en kötüsü. Ya cihaz 2 3 hafta orada kalacak anca yarım yamalak tamirle gelecek...
Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde? 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.
Şansımı deneyeceğim zaten 1 yıl garantisi var, bozulursa gönderirim.
Babanız çakma parça kullanılan iPhone'a okeyse yenilenmiş alın o halde.
Hepsiburada'dan alın ama.
Sağ olun. Nothing Phone 2 alacaktım ama bizimki ikinci elde satılmaz diyor. D arabamı alıyoruz telefon mu? Neyse, iyi akşamlar.
- Makaleler
- 6
Yani Nothing Phone 2 yerine 3A alınırdı ancak o aldığı iPhone'u ikinci elde satarsa şükretsin.Sağ olun. Nothing Phone 2 alacaktım ama bizimki ikinci elde satılmaz diyor. D arabamı alıyoruz, telefon mu? Neyse, iyi akşamlar.
Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kesinlikle alınmaz. Ben bir hata edip sipariş etmiştim ardından iade etmek için aradım ve çok uğraştırdılar iade için. Onun haricinde işçilik ve malzeme kalitesi belirsiz üstte de söylendiği gibi.
Galiba bu kaliteyi yenilenmiş cihaz firmaları değil de, yenilenmiş cihaz firmalarının satıcıları belirliyor. Kimi satıcı düşük puanlı kimisi yüksek puanlı. Yani bunu alışveris sitesi gibi düşünebiliriz. Ben direkt Getmobil satıcısından aldım bakalım gelince sorun yaşacak mıyım yaşamayacak mıyım yazarım.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-