İyi akşamlar. Bahsettiğim siteden mükemmel kalitede telefon alınır mı? Bence kalite değeri mükemmel olduğu için sorun çıkartmaz ama yaşadığınız problem var mıdır?
İyi akşamlar. Bahsettiğim siteden mükemmel kalitede telefon alınır mı? Bence kalite değeri mükemmel olduğu için sorun çıkartmaz ama yaşadığınız problem var mıdır?
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde. 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde? 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım, 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde 40 lira istiyorlar ve Max 3 ay taxit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taxiti maalesef karşılayamıyor.
Hepsi nasıl milleti kazıklarım peşinde? 40 lira istiyorlar ve en fazla 3 ay taksit yapıyorlar. Staj yaptığım için maaşım 3 ay gibi kısa süreli bir taksiti maalesef karşılayamıyor.
Şansımı deneyeceğim zaten 1 yıl garantisi var, bozulursa gönderirim.
Kesinlikle alınmaz. Ben bir hata edip sipariş etmiştim ardından iade etmek için aradım ve çok uğraştırdılar iade için. Onun haricinde işçilik ve malzeme kalitesi belirsiz üstte de söylendiği gibi.
Kesinlikle alınmaz. Ben bir hata edip sipariş etmiştim ardından iade etmek için aradım ve çok uğraştırdılar iade için. Onun haricinde işçilik ve malzeme kalitesi belirsiz üstte de söylendiği gibi.
Galiba bu kaliteyi yenilenmiş cihaz firmaları değil de, yenilenmiş cihaz firmalarının satıcıları belirliyor. Kimi satıcı düşük puanlı kimisi yüksek puanlı. Yani bunu alışveris sitesi gibi düşünebiliriz. Ben direkt Getmobil satıcısından aldım bakalım gelince sorun yaşacak mıyım yaşamayacak mıyım yazarım.