Gezdiğiniz yerleri unuttuğunuz ya da karıştırdığınız oluyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    oluyor

EmirBey

Becerikli
Kapadokya turuna gitmiştim önceden ve geçenlerde arkadaşlar arasında Ürgüp ile alakalı konuşurken Ürgüp'e gitmediğimi söyledim. Belki düşünmeden gelişigüzel söyledim, belki unuttum, belki karıştırdım.

Turun bizi götürdüğü yerlere tekrardan baktığımda Turasan Şeker Fabrikası Ürgüp'teymiş mesela ama diğer önemli yerler Ürgüp'te değildi, Devrent Vadisi, Paşabağları Vadisi, Kaymaklı Yeraltı Şehri gibi yerler.

Şeker fabrikasıyla çok ilgilenmediğim için sanırım Ürgüp'e gittiğime dair aklımda kalıcı bir iz oluşmamış olabilir. Siz böyle durumlar yaşıyor musunuz? Normal midir bu tür şeyler?

Tabii. Örneğin sokağınızdaki her binanın adını bilmiyorsunuz.

Tabii. Örneğin sokağınızdaki her binanın adını bilmiyorsunuz.
Mesela bende Eskişehir'den aldığım bir magnet de var şimdi kontrol ettim. Ankara beypazarı, bolu gezisi yaptığımı hatırlıyorum bizi o zaman Eskişehir'e de götürmüşler aldığım magnete göre ama düşündüğümde Eskişehire şuraya gittim diye bir şey hafızamda yok. Herhalde hediyelik eşya satan kenar mahallelere gidildi ya da yolculuk yaparken Eskişehir üzerinden mi geçildi tam bilmiyorum kısa bir geziydi. Eskişehir'e gidip gitmediğime dair de pek bir şey hatırlamıyorum. Detaylıca yazsanız sevinirim ya. Normal mi bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…