Hiç "Mandela Etkisi" diye bir şey duydunuz mu? 😶
Acikcasi dedigimin dogru oldugunu dusunuyorum. Ilkokul cagimdan beri binlerce kez korsan oyun deneyimlemis birisi olarak, Turk sitelerinden hayir gormedim. Genelde zaten baska kaynaklardan aliyorlar ve kaynak vermiyorlar. Hatta daha birkac hafta once, oyunindir.vip adli, cogu Turk'un guvendigi ve populer olan sitenin; Qoob Repack adinda guvenilir olmayan, repack'lerine BTC miner enjekte eden bir kaynaktan oyunu alip kendi sitelerinde paylastiklarini gordum. Paket zararli yazilim iceriyordu.

Acikcasi dedigimin dogru oldugunu dusunuyorum. Ilkokul cagimdan beri binlerce kez korsan oyun deneyimlemis birisi olarak, Turk sitelerinden hayir gormedim. Genelde zaten baska kaynaklardan aliyorlar ve kaynak vermiyorlar. Hatta daha birkac hafta once, oyunindir.vip adli, cogu Turk'un guvendigi ve populer olan sitenin; Qoob Repack adinda guvenilir olmayan, repack'lerine BTC miner enjekte eden bir kaynaktan oyunu alip kendi sitelerinde paylastiklarini gordum. Paket zararli yazilim iceriyordu.

Gezginler hep orijinal sitelerden kaynak verdi. Hiçbir zaman crack paylaşım yapmadı. Eskiden direkt oyun paylaştıklarında da demo sürümleri veriyorlardı.

Hayatımda hiç kullanmadım, WinRAR'ı, IDM'i, Cheat Engine'i vs. Google'a yazarak direkt kendi sitesinden indirmek yerine neden gezginler.com falan girip oradan indireyim ki?

Bu aynı gazetenin kendi platformuna değil de gazeteler.com'dan o gazeteye erişmek gibi bir şey, aracıları kullanmak çok saçma.

Bence hizmet bağımlısı insanlar için bu tür platformlar oluşuyor, her şey tek bir yerde olmasını istiyorlar, 2 dakika araştırıp kaynağına ulaşmak istemiyorlar, birisi hazır sunuyor zaten.