Bu vuruşu yeni aldım ama yapamıyorum aynı anda basıyorum sırayla basıyorum ama çok rastgele şekilde oluyor. İsmini unuttum ama Beyaz yaprakların olduğu bir görevde almıştım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 26 Aralık 2023
Y+B değil hocam. V + SOL CLİCK ile gök vuruşu yapabilirsiniz.
Aynı zamanda belirli süreyle dolan bir vuruş modu var. Kendimce delirme modu dediğim bir mod bu. SOL ALT + V ile o modu açabiliyorsunuz. Ancak bu modun aktif olması için düşmanlardan hiç hasar almamanız gerekiyor.
Aynı zamanda belirli süreyle dolan bir vuruş modu var. Kendimce delirme modu dediğim bir mod bu. SOL ALT + V ile o modu açabiliyorsunuz. Ancak bu modun aktif olması için düşmanlardan hiç hasar almamanız gerekiyor.
Y+B (Xbox tuşları) yapabilmek için azim lazım. Dayak yememen lazım, yakında düşman olması lazım. Gök çalmasıydı herhalde adı.
Kol ile oynuyorum.Y+B değil hocam. V + SOL CLİCK ile gök vuruşu yapabilirsiniz.
Evet ya şekilden şekile giriyorum.Y+B (Xbox tuşları) yapabilmek için azim lazım. Dayak yememen lazım, yakında düşman olması lazım. Gök çalmasıydı herhalde adı.
Kol ile oynuyorum.
Evet ya şekilden şekile giriyorum.
Azim lazım derken sol alttaki sarı şey var ya ondan yiyor 1 tane yoksa yapmak için azimle çabalaman lazım değil.