AlbertoTigre

Becerikli
Merhabalar, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununda arkadaşlarımla oynamak veya gerçek kişilerle sunucu aramak istediğimde oyunda "Ouro-1000" ve "Unreachable Session Tarija-00014" hataları alıyorum. Çözüm için öncelikle araştırma yaptım; YouTube’da gördüğüm çoğu videoyu denedim fakat çözümü bulamadım. Ubisoft ile iletişime geçtiğimde, çözüm odaklı yanıtlar yerine internet bağlantımı kontrol etmemi önerdiler. Bu sorunun dışında, oyunu Steam üzerinden aldım ve benzer şekilde Watch Dogs: Legion oyununda da co-op oynayamıyordum. Steam ile entegrasyon sorunu olabilir mi? Çözüm önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft Connect uygulamasını tamamen kapat.
Oyunu doğrudan Steam üzerinden başlat.
Bu bilgi göründükten sonra davet gönder.
Steam topluluktan da deneyebilirsin.
“Her oyuncu önce kendi oyununa girsin. Herkes kendi oyununa girdikten sonra menüye yani lobiye gir ve oradan arkadaşın oyununa katıl port yönlendirme, yeniden başlatma vs. işe yaramalı.

Ubisoft Connect uygulamasını tamamen kapat.
Oyunu doğrudan Steam üzerinden başlat.
Bu bilgi göründükten sonra davet gönder.
Steam topluluktan da deneyebilirsin.
“Her oyuncu önce kendi oyununa girsin. Herkes kendi oyununa girdikten sonra menüye yani lobiye gir ve oradan arkadaşın oyununa katıl port yönlendirme, yeniden başlatma vs. işe yaramalı.
Oyun steamden açmaya çalışırken ubisoft connect başlatması gerektiriyor. Ubisoft Connect olmadan oyuna 50 kere tıkladım açılmıyor. O lobi olaylarını da denedim fakat çözüm olmadı. Diğer çözümleri de zaten söyledikleri gibi denedim fakat asıl sorun steamden ubisofta entegrasyon veya izin verilememe gibi bir durum tahminimce.

Bir kullanıcı şu çözümleri paylaşmış işine yaramış dene istersen.
“İlk olarak Ubisoft Game Launcher'ya da Uplay'i kaldırın… kalan dosyaları silin… hosts dosyanızı sıfırlayın… Uplay'in (şimdi Ubisoft Connect) PC versiyonunu yeniden yükleyin… sonrasında oyun açılmalı.

Ubisoft Game launcher” veya “uplay” programını Denetim Masası üzerinden kaldır.
C:\program files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher klasöründeki kalan dosyaları manuel olarak sil.
Microsoft'un sunduğu “fixıt” aracıyla hosts dosyasını varsayılana sıfırla.
Ubisoft Connect'in güncel sürümünü resmi sitesinden indirip yönetici olarak çalıştırarak yeniden yükle.
Bilgisayarı yeniden başlat ve Steam üzerinden oyunu açmayı dene.

Dün ubisoft connecti kapatıp oyunu açtım ama hiçbir şekilde online bağlamadı. Ubisoft Connecti yeniden açtım o da olmadı aynı sorun devam ediyor. Oyunu ve ubisoftu silmek son çözüm gibi çünkü o kadar uğraşıp onu sildikten sonra oyunu tekrardan indirmek çok yorucu. Çözümü yok gibi sorunun kaynağı da ne onu da anlamadım.

Merhabalar, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununda arkadaşlarımla oynamak veya gerçek kişilerle sunucu aramak istediğimde oyunda "Ouro-1000" ve "Unreachable Session Tarija-00014" hataları alıyorum. Çözüm için öncelikle araştırma yaptım; YouTube’da gördüğüm çoğu videoyu denedim fakat çözümü bulamadım. Ubisoft ile iletişime geçtiğimde, çözüm odaklı yanıtlar yerine internet bağlantımı kontrol etmemi önerdiler. Bu sorunun dışında, oyunu Steam üzerinden aldım ve benzer şekilde Watch Dogs: Legion oyununda da co-op oynayamıyordum. Steam ile entegrasyon sorunu olabilir mi? Çözüm önerileriniz var mı?
DNS ve ağ değiştirici uygulamalarınızı kapatıp deneyin.