Firefox öneriyorsa düzelmiştir muhtemelen.
Kendim öyle kullanmadığım için aşamaları bilmiyorum ama sanıyorum ki Firefox'a minification/obfuscation uygulanmış kod yüklendiğinde orijinal hali de isteniyor. Güvenli görülmeyen API'lar kullanıldığında dahi kızan Firefox adamların yapacağı "kötü" şeylere de kızardı herhalde.

Firefox öneriyorsa düzelmiştir muhtemelen.
Kendim öyle kullanmadığım için aşamaları bilmiyorum ama sanıyorum ki Firefox'a minification/obfuscation uygulanmış kod yüklendiğinde orijinal hali de isteniyor. Güvenli görülmeyen API'lar kullanıldığında dahi kızan Firefox adamların yapacağı "kötü" şeylere de kızardı herhalde.
Bilemiyorum kendileri kullanıcıları izleyen kodları açığa çıktığında yalanlayıp güncellemeyle değiştirmişler şeklinde haberler gormüştüm ha tabii tarayıcıyı yapan marka Mozilla diye Ghostery ile eşit değiller.

Root olsaydı, sistem düzeyinde çalışan Adblock vardı. O iyi olurdu.
Orijinal kullanmaya çalışıyorum.

Atamıyorlar ama gerekmiyor. Zaten lite güzel çalışıyor bence değişmeye gerek yok. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Google daha tam anlamıyla geçilmiyor diye tam bastırmıyor olabilir reklam engelleyicilere pek bilmiyorum.
PC'de Opera, mobilde Brave kullanmaya başladım. Belki mobil için Firefox'u değerlendirebilirim.