Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Taahhütün gözünü seveyim. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Öneri konusu açmak yasak diye biliyorum.
Llama
Yetkin
Bu olaydan sonra Technopat'ta yasaklandı. Buraya da oradan gelmiştir muhtemeken.
Çözüldü: GIBIRNet bot mu basıyor?
Merhaba, Forumda gördüğüm yorumlar sayesinde GIBIRNet'e geçmeye karar vermiştim fakat bazı üyelerin profillerini incelediğimde her yerde GIBIRNet'i neredeyse aynı mesajla övdüğünü gördüm. GIBIRNet bot basıyor olabilir mi?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
GIBIRNet bu zammı yaptıysa diğerleri daha yüksek fiyat biçmez mi?Uygun olduğu için tercih ediliyordu, artık muhtemelen edilmeyecek.
Hiken
Yetkin
Başka vukuatları da oldu. Güven vermeyen ISSBu olaydan sonra Technopat'ta yasaklandı. Buraya da oradan gelmiştir muhtemeken.
Merhaba, Forumda gördüğüm yorumlar sayesinde GIBIRNet'e geçmeye karar vermiştim fakat bazı üyelerin profillerini incelediğimde her yerde GIBIRNet'i neredeyse aynı mesajla övdüğünü gördüm. GIBIRNet bot basıyor olabilir mi?www.technopat.net
Müşterilerine hakaret de etmişlerdi, o da bir etken.Bu olaydan sonra Technopat'ta yasaklandı. Buraya da oradan gelmiştir muhtemeken.
Merhaba, Forumda gördüğüm yorumlar sayesinde GIBIRNet'e geçmeye karar vermiştim fakat bazı üyelerin profillerini incelediğimde her yerde GIBIRNet'i neredeyse aynı mesajla övdüğünü gördüm. GIBIRNet bot basıyor olabilir mi?www.technopat.net
Yeni konular
-
-
"Black Lives Matter" topluluğu katili savunuyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
Diğer LEGO ürünlerinde 1.500 TL'ye 300 TL kupon fırsatı!
- Caner Uncu
-
-