Detaylar
Kim cevapladı?MEGRX
Başarılı
MSI Center yüklemedimMSI Center var mı? LAN manager açık mı bakar mısın?
nnomad 88
Üstün
- Makaleler
- 4
Mümkünse USB belleğe Ubuntu Live USB yükle. Orda hız 1000 gösteriyorsa sorun Windowstadır. Eğer orda da 100 gösteriyoraa sorun PC ethernet portundadır.
MEGRX
Başarılı
Windows ta ise ne gibi bir yol ilerlemem gerekir pekiMümkünse USB belleğe Ubuntu Live USB yükle. Orda hız 1000 gösteriyorsa sorun Windowstadır. Eğer orda da 100 gösteriyoraa sorun PC ethernet portundadır.
nnomad 88
Üstün
- Makaleler
- 4
Bozuk dosyaları tamir etmek. O da kurtarmazsa format.Windows ta ise ne gibi bir yol ilerlemem gerekir peki
MEGRX
Başarılı
Format attım yine düzelmedi ya yazılımsal yada donanımsal bir sıkıntı varBozuk dosyaları tamir etmek. O da kurtarmazsa format.
nnomad 88
Üstün
- Makaleler
- 4
Ubuntu Live USB ile Linuxta kaç mbps aldığına baktın mı?Format attım yine düzelmedi ya yazılımsal yada donanımsal bir sıkıntı var
MEGRX
Başarılı
Ubuntu Live USB ile Linux'ta kaç Mbps aldığına baktın mı?
Bakmadım Windows kullandığım için Windows'ta çözmem lazım bunu ama olmuyor en son dediğiniz yöntemi deneyeceğim ama benim işimi çözecek bir şey olmayacak
Ubuntu live usb yi bulamadım nasıl indireceğimUbuntu Live USB ile Linuxta kaç mbps aldığına baktın mı?
Son düzenleme:
nnomad 88
Üstün
- Makaleler
- 4
Bakmadım Windows kullandığım için Windows'ta çözmem lazım bunu ama olmuyor en son dediğiniz yöntemi deneyeceğim ama benim işimi çözecek bir şey olmayacak
Ubuntu live usb yi bulamadım nasıl indireceğim
How to Create Ubuntu Live USB in Windows? - GeeksforGeeks
Your All-in-One Learning Portal: GeeksforGeeks is a comprehensive educational platform that empowers learners across domains-spanning computer science and programming, school education, upskilling, commerce, software tools, competitive exams, and more.
www.geeksforgeeks.org
Buradaki rehberi takip edebilirsin. Windowsu silmeden USB içinde Ubuntu çalıştırmanı sağlıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Red Dead Redemption 2'de görev nasıl iptal edilir?
- herousta26
-