Herkese merhaba.
Yeni satın aldığım Gigabyte A16 (i5-13420H / RTX 4050) dizüstü bilgisayarımda GIGABYTE G-Mate yazılımıyla ilgili bir arayüz sorunu yaşıyorum. Tüm sürücü kurulumlarını yapmama rağmen yazılımı bir türlü ekranda görüntüleyemiyorum.
Sorun Detayları:
Denediğim Yöntemler:
Bu sorunun çözümü için eksik bir Framework veya OSD sürücüsü mü kurmam gerekiyor? Gigabyte'ın yeni nesil cihazlarında bu arayüz görünmeme sorununu nasıl aşabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yeni satın aldığım Gigabyte A16 (i5-13420H / RTX 4050) dizüstü bilgisayarımda GIGABYTE G-Mate yazılımıyla ilgili bir arayüz sorunu yaşıyorum. Tüm sürücü kurulumlarını yapmama rağmen yazılımı bir türlü ekranda görüntüleyemiyorum.
Sorun Detayları:
- Yazılımı resmi sitesinden indirip kuruyorum; kurulum tamamlandıktan sonra sistem otomatik olarak yeniden başlıyor.
- Bilgisayar açıldığında uygulama simgesi veya arayüzü hiçbir yerde görünmüyor.
- Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde G-Mate AI servisinin arka planda aktif olarak çalıştığını görüyorum.
- Klavyedeki fan kontrolü gibi kısayol tuş kombinasyonları çalışıyor ancak uygulamanın kontrol paneline erişemiyorum.
Denediğim Yöntemler:
- Yazılımı kaldırıp temiz bir şekilde tekrar kurdum.
- Arka planda çalışan servisleri durdurup yeniden başlattım.
Bu sorunun çözümü için eksik bir Framework veya OSD sürücüsü mü kurmam gerekiyor? Gigabyte'ın yeni nesil cihazlarında bu arayüz görünmeme sorununu nasıl aşabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.