C Cswer Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 22 14 Mayıs 2025 #1 Gigabyte A520M K V2 anakartlı sistem BIOS'a giremiyorum. 1 gündür uğraş veriyorum. Sıfırlayayım mı anakartı ne yapayım sizce? Del tuşuna da basıyorum yok gelen giden, Windows açılıyor. 2 gündür virüslü bilgisayara format atamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Gigabyte A520M K V2 anakartlı sistem BIOS'a giremiyorum. 1 gündür uğraş veriyorum. Sıfırlayayım mı anakartı ne yapayım sizce? Del tuşuna da basıyorum yok gelen giden, Windows açılıyor. 2 gündür virüslü bilgisayara format atamıyorum.
Çözüm 2 2 20424 14 Mayıs 2025 Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın.
Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın.
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 14 Mayıs 2025 #2 Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın. Artı 1 Eksi Çözüm
Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın.
KS KS C Cswer Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 22 14 Mayıs 2025 #3 Tamamdır hocam teşekkürler deneyip yazacağım. 20424 dedi: Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamamdır hocam teşekkürler deneyip yazacağım. 20424 dedi: Fastboot açıktır, Windows kurulu diski sistemden sökün, açın sistemi sizi BIOS'a atar, Fastboot'u kapatıp kaydedip çıkın, diski geri takın. Genişletmek için tıkla...