Detaylar
Kim cevapladı?Black_eagle 1903
Yetkin
Anakartınızın revizyon sürümünü öğrenmeniz lazım. Bununla alakalı bilginiz var mı ?Su anda kullandıgım anakartaki BIOS surumu F24C ve internet sıtesinde gozukmuyor. En son cıkan F31C BIOS'u ve onu yapmak istedim fakat yapılmıyor. Kendini restart atıp Windows'a donuyor.
Ayrı konu acmamak icin buraya yazacağım bende R5 7500F islmeci var ve Cinebench23'te multi Core'da 4.2 ghzlerde takılıyor 5 ghzlere kadar ulasması gerekmiyor mu stock fanla 80 derecede 13 küsur puan almısım su an hava sotuma ve 52 derecede 12 bin puan alabiliyorum?
A620M H (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
A620M H (Rev. 1.2) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
A620M H (Rev. 1.1) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Son düzenleme:
Anakartınızın revizyon sürümünü öğrenmeniz lazım.
![]()
A620M H (Rev. 1.0) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
![]()
A620M H (Rev. 1.2) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
![]()
A620M H (Rev. 1.1) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Rev 1.0'mış bu arada F30 BIOS'unu denedim ve oldu ama hâlâ işlemci tam hızında degil.
İilemci ilk aldığımda 5 GHz görüyordu fakat şu an göremiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Black_eagle 1903
Yetkin
Rev 1.0'mış bu arada F30 BIOS'unu denedim ve oldu ama hâlâ işlemci tam hızında degil.
İilemci ilk aldığımda 5 GHz görüyordu fakat şu an göremiyor.
En son BIOS F31c ona Update edin sistemi. İşlemci performansı optimize edilmiştir diye bir ibare gördüm.
DDR (RAM) uyumluluğu da artmış.
Hocam onu kurayım da yani bu islemci neden boyle? Masaüstünde 90 watt cekiyor.
Pu Bench yaptığımda 4.2 GHz sabitleniyor hepsi cok saçma degil mi?
Dosya Ekleri
Black_eagle 1903
Yetkin
Hocam onu kurayımda yani bu islemci neden boyle? Masaüstünde 90 watt cekiyor
BIOS sürümünü güncellediniz mi?
Black_eagle 1903
Yetkin
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Black_eagle 1903
Yetkin
Şunu kurar mısınız?win 11 kullanıyorum guncellemeyi yaptım ve hayla masa üsütnde 90 watt c
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-