aliziya

Gelişen
Gigabyte H610M H DDR4 rev1.3 anakartım var. Şu anki BIOS sürümü FL olarak görünüyor. Hiçbir şekilde yeni sürüme güncelleyemiyorum. FL sürümünden bir sonraki sürümü de denedim, FL'in kendisini de denedim. En yeni sürüm de dahil olmak üzere sürekli bu hatayı veriyor. QFlash ile denediğimde alıyorum. Gigabyte App Center üzerinden ise serverdan güncelleme yaparken restart atıyor fakat yeni sürüme geçmiyor, yine Gigabyte App Center'dan dosya üzerinden deniyorum. Yine aynı şekilde restart atıyor ama yeni sürüme geçmiyor.
Sistem özelliklerim:
  • i5 12400F
  • RTX 3060 12 GB
  • 16 GB DDR4 RAM
  • H610M H DDR4 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FP sürümünden başlayıp tek tek gitmen lazım diye hatırlıyorum. Gigabyte anakartın klasik BIOS sıkıntısı.

Hocam USB'yi sonradan falan takmıyorsunuz de mi? Direkt USB takılı iken BIOS'a giriyorsunuz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam FP sürümünden başlayıp tek tek gitmen lazım diye hatırlıyorum. Gigabyte anakartın klasik BIOS sıkıntısı.

Hocam USB'yi sonradan falan takmıyorsunuz de mi? Direkt USB takılı iken BIOS'a giriyorsunuz diye düşünüyorum.
Maalesef, kendi sürümümden bir sonrakini de kabul etmiyor.

USB'yi direkt anakart portuna takılı şekilde deniyorum. Teşekkürler yine de cevap için.

Çünkü sitede sürümler yıllara değil harflere göre dizilmiş.

FV sürümünü deneyin.

Sitedeki her sürümü denedim, hepsinde aynı hata var. Anakartın kendisiyle alakalı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum artık.

Teşekkürler cevabınız için.

Maalesef, kendi sürümümden bir sonrakini de kabul etmiyor.

USB'yi direkt anakart portuna takılı şekilde deniyorum. Teşekkürler yine de cevap için.

Sitedeki her sürümü denedim, hepsinde aynı hata var. Anakartın kendisiyle alakalı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum artık.

Teşekkürler cevabınız için.
CMOS yapıp öyle deneyin tekrardan derim. BIOS güncellememesi saçma.