anuki04

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım henüz açmadım. Yarın monitörüm gelince açacağım. Açmadan önce aklımda birkaç soru var ve sizden yardım almak istiyorum.

Windows 11'i Rufus'tan flash belleğe yazdırıp kasaya taktıktan sonra boot menüsünden flaşımızı seçtikten sonra disk ile ilgili bir kısım geliyor. Benim anlamadığım kısım da bu; sürücülerden pek anlamıyorum. A sürücüsü, B sürücüsü vs. Ben anakarta sadece 1 adet M.2 SSD taktım, başka bir disk yok. Kurulum yaparken disk sayfasında hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Oradan sürücü oluşturmaya gerek var mı onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden yanıtlayan herkese çok teşekkürler.

Bu videoda Gigabyte bir anakarta kurulum yapıldı, adım adım izleyerek yükleyebilirsiniz. Tek diskli yeni sistem aldıysanız tek disk gözükecek ve size düşen tek şey "İleri" tuşuna basmak olacaktır. Kurulumda USB bellek de gözükür ancak onun boyutu doğal olarak daha ufak olacağı için yine size düşen tek şey daha yüksek kapasiteli olan diske tıklayıp "İleri" demek olacaktır. Örnekte attığım video tam da bu sorunuza uygundur zaten, yeni gelen güncelleme ile USB belleğin de gözükmesiyle insanlar sizin sorduğunuz soruyu çok sordu ve sonucunda bu video doğdu.

Son düzenleme:
Bu videoda Gigabyte bir anakarta kurulum yapıldı, adım adım izleyerek yükleyebilirsiniz. Tek diskli yeni sistem aldıysanız tek disk gözükecek ve size düşen tek şey "İleri" tuşuna basmak olacaktır. Kurulumda USB bellek de gözükür ancak onun boyutu doğal olarak daha ufak olacağı için yine size düşen tek şey daha yüksek kapasiteli olan diske tıklayıp "İleri" demek olacaktır. Örnekte attığım video tam da bu sorunuza uygundur zaten, yeni gelen güncelleme ile USB belleğin de gözükmesiyle insanlar sizin sorduğunuz soruyu çok sordu ve sonucunda bu video doğdu.

Çok teşekkürler hocam videoyu takip edeceğim.