Çözüldü Gigabyte Aorus B850 Elite Wi-Fi sistem açıldıktan sonra RGB'ler sönüp tekrar aktif oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xLeomessi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 138
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xLeomessi

Becerikli
Bilgisayarı açtıktan sonra anakarta bağlı olan RGB'leri bir saniye sönüp sonra tekrar aktif oluyor. Bu neden kaynaklı olabilir?

Sistem:
  • PNY 5070 Ti Epic ARGB
  • Enermax 1200W DFX
  • R7 9700X
  • Gigabyte aours B850 Elite Wi-Fi 7
  • Thermalright Phamtom Sprit EVO

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir de bu RGB için yazdığım şey neden kaynaklı olabilir?

Bu bende de aynı. Bunun yöntemini şöyle buldum eğer BIOS üzerinden ErP disable yaparsan USB'lere güç gitmeye devam ediyor. Anakartında ARGB varsa ya da çevre ekipmanlarında PC kapalı olsa bile yanmaya devam edebiliyor. Bende kulaklık ve anakart yanıyordu mouse ve klavye yanmıyordu. ErP ayarını S4+S5 ya da S5 yaptığımda ise tüm ışıklar kapanıyor ancak açılışta dediğin gibi RGB'ler 1 saniyelik git gel yapıyor ama ErP disable olunca yapmıyor. Sanırım rgbleri anakartın yazılımı üzerinden kontrol ettiğimiz için olabilir.
Bir de bu RGB için yazdığım şey neden kaynaklı olabilir?

Bu bende de aynı. Bunun yöntemini şöyle buldum eğer BIOS üzerinden ErP disable yaparsan USB'lere güç gitmeye devam ediyor. Anakartında ARGB varsa ya da çevre ekipmanlarında PC kapalı olsa bile yanmaya devam edebiliyor. Bende kulaklık ve anakart yanıyordu mouse ve klavye yanmıyordu. ErP ayarını S4+S5 ya da S5 yaptığımda ise tüm ışıklar kapanıyor ancak açılışta dediğin gibi RGB'ler 1 saniyelik git gel yapıyor ama ErP disable olunca yapmıyor. Sanırım rgbleri anakartın yazılımı üzerinden kontrol ettiğimiz için olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Haaa o zaman bir problem değil. Ben problem var mı diye sormuştum. BIOS ayarlarına detaylı girişicem, basit işleri halletim. Detaylı uğraşacağım.

Bende de böyle. Anakarta bağlı olan RGB ler 1 saniye gidip geliyor. Sorun olduğunu asla düşünmüyorum. Egzoz fanı mesela HAF700EVO ya bağlı ve o yanıp sönmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…