Gigabyte Aorus C450 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
  • Etiketler Etiketler
    gigabyte
Hocam selamlar,
Kasayı satın aldınız mı acaba?
Evet ama hardiskiniz varsa kullanmadan önce bana sorunuz çünkü başıma olay geldi. hardiskiniz Yoksa bu söylediğimi görmezden geliniz.

Kasa malzemesi kesinlikle fiyatına göre hak ediyor 2200 liraya aldım. Şu anda sıkıntısı yok

Genel izleniminiz nasıl peki? hava akışı, soğutması vs. memnun musunuz? hdd ile ilgili ne sıkıntı oldu acaba? bende 2.5 inclik 2 ssd 1 hdd var. Bir de sıvı soğutma için üst kısımda yeteri kadar boşluk var mı acaba? ML240L sıvı soğutucum var fakat şu anki kasada yükseklikten dolayı sığmamıştı bu yüzden soru işaretleri var aklımda. Şimdiden teşekkürler.

Özetle: Kasa

Hava akışı kesinlikle iyi kasayla birlikte gelen 2 fanlı kullanıyorum. Ama 1 tane fan daha eklenebilir ön panele size kalmış. Kasayı alınca hard disk bölümünde bir tane hard disk kartı var (HDD to Molex'e benzer işlevi görür) o kartı hard Disk'e takınca hard Disk'im kısa devre yaptı o kartı çıkarınız 4 tane vidası olacak. Hard disk bağlantınızı direkt olarak PSU ve anakarttan yapın problem olmayacaktır. Ne yazık ki sıvı soğutucu olmadığından kesin sığar diyemem ama sığması gerek olduğunu düşünüyorum. Hatta bunun için İtopya, Sinerji ve Hepsiburada ürünün yorumlara bakınız.

Ayrıca hard diskin gitmesini değil de kendime neden içindeki aile fotoğrafları yedeklemediğime kızıyorum. Adamlar 200 dolar çekiyor yemin ederim ki milleti sömürüyorlar. Daha fazlası bir şey diyeceğim de içimde kalsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım hocam, bilgilendirme için çok teşekkür ederim HDD konusunda söylediğiniz çok iyi oldu, dediğiniz gibi yapayım çok sağ olun bu arada çok geçmiş olsun size de, gerçekten sinir bozucu bir durum ve de 200 dolar fiyat vermeleri tam bir insafsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…