Yanlış anlamayın markayı şimdi sizden duyup ürünün yorumlarına baktım yorumlar iyi değildi. Bitfenix en azından fiyatına göre idare eder. 3 fanlı ekran kartına meraklı değilim ama alacak olsam hangi ekran kartları sığmazdı birkaç örnek verebilir misiniz bakmak istiyorum
Deepcool çok uzun yıllardır olan bir marka, CC560 da fiyatına göre kaliteli kasalardan.

Bırak 3 fanlıları, büyük 2 fanlılar bile girmez. O 315mm pratikte 305-310 olacaktır, şu anda 3 fanlı düzgün tasarımların ortalaması 310-330mm, büyük kartlara girersen 360'a kadar yolu var. 2 fanlı Asus Noctua bile 310mm mesela, ROG'lar falan 320'den aşağı değil. Kasana sığan 4080 yok mesela :D Sığan sadece 2-3 tane 7800XT var, onlar da ısınma sorunlu modeller veya. 305-310 aşırı standart bir uzunluk gidip de 4060 takıp bırakmayacağın sürece.

Yanlış anlamayın markayı şimdi sizden duyup ürünün yorumlarına baktım yorumlar iyi değildi. BitFenix en azından fiyatına göre idare eder. 3 fanlı ekran kartına meraklı değilim ama alacak olsam hangi ekran kartları sığmazdı birkaç örnek verebilir misiniz bakmak istiyorum.

Hocam DeepCool gerçekten genel olarak iyi bir marka. Güvenebilirsiniz ve bence aralarında en mantıklısı o.

Deepcool çok uzun yıllardır olan bir marka, CC560 da fiyatına göre kaliteli kasalardan.

Bırak 3 fanlıları, büyük 2 fanlılar bile girmez. O 315mm pratikte 305-310 olacaktır, şu anda 3 fanlı düzgün tasarımların ortalaması 310-330mm, büyük kartlara girersen 360'a kadar yolu var. 2 fanlı Asus Noctua bile 310mm mesela, ROG'lar falan 320'den aşağı değil. Kasana sığan 4080 yok mesela :D Sığan sadece 2-3 tane 7800XT var, onlar da ısınma sorunlu modeller veya. 305-310 aşırı standart bir uzunluk gidip de 4060 takıp bırakmayacağın sürece.
4080 alacak kadar bütçem yok ama sığmıyormuş onu öğrendim zaten bütçemle 4070 alabilirim. Siz ne kadar övsenizde yorumlar görünce içim almıyor. Ekran kartı uzunluğu için zoko amiral veya parayı kıyıp Raijintek PONOS Ultra alacağım. Ekran kartı uzunluğu önemli değilse gigabyte alacağım kararımı vermişimdir.

Hocam DeepCool gerçekten genel olarak iyi bir marka. Güvenebilirsiniz ve bence aralarında en mantıklısı o.
Hocam, CC560 modelin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, daha pahalı olanlarda kötü yorum yok yada bu alan arkadaşlara sıklıkla kötü gelmişte olabilir.

Son düzenleme:
Neden C450'ye takılı kaldınız hala?

Kulağa saçma gelebilir. Type-C girişli kasa bakıyorum ileri dönük olma açısından. En iyi F/P Aorus C450
1730397378160.webp
1730397396286.webp

Yorumdakilere göre malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söyleniliyor. Kasanın dış görünüşünü beğeniyorum. Kasa bana premium hissi veriyor. Kötü tarafı şu anlık kasa sadece Türkiye'de var. Arama motorunu genişlettim yurtdışı satan tek tük site var ve inceleme bulamıyorum

Son düzenleme:
Daha iyi kasaları arkadaşların deneyip/denemediklerini hakkında pek çok araştırma yaptıkları kasaları önermesine rağmen siz sadece kasayı internetten gördüğünüz şekliyle premium hissi veriyor diyip karar veriyorsunuz. Biraz saçma değil mi?
Ne diyeyim, hayırlı olsun.

Daha iyi kasaları arkadaşların deneyip/denemediklerini hakkında pek çok araştırma yaptıkları kasaları önermesine rağmen siz sadece kasayı internetten gördüğünüz şekliyle premium hissi veriyor diyip karar veriyorsunuz. Biraz saçma değil mi?
Ne diyeyim, hayırlı olsun.
Soyledikleriniz de haklısınız hocam. O kasaya çok fena bağımlı oldum. Type-c girişi ve güzelliği bağımlılık yaptı. (ekran kartı uzunluğu hariç)
Bütçemi ayarladığım an alacağım. Hatta inceleme konusu açıcam. Kasanın fiyatı artarsa deepcool bakarım 👍

Güncelleme: Kasayı kullanmış olan birinden bilgi aldığıma göre 3 fanlı ekran kartları rahat şekilde sığıyormuş.
1730658548746.webp

IMG_20241203_173144.webp
IMG_20241203_173039.webp
IMG_20241203_173250.webp

Kasayla alakalı sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin

Son düzenleme:
Soyledikleriniz de haklısınız hocam. O kasaya çok fena bağımlı oldum. Type-c girişi ve güzelliği bağımlılık yaptı. (ekran kartı uzunluğu hariç)
Bütçemi ayarladığım an alacağım. Hatta inceleme konusu açıcam. Kasanın fiyatı artarsa deepcool bakarım 👍

Güncelleme: Kasayı kullanmış olan birinden bilgi aldığıma göre 3 fanlı ekran kartları rahat şekilde sığıyormuş.Eki Görüntüle 95718

Kasayla alakalı sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin
Hocam selamlar,
Kasayı satın aldınız mı acaba?