Merhaba. Bugün PC sistemimde güncellemeler yaptım. A520 Aorus Elite anakartıma M.2 SSD takıyorum. PC normal şekilde çalışıyor fakat PC'yi kapattığımda tekrar açtığım zaman sistem SSD'yi görmüyor. SSD'yi söküp taktığımda tekrar görüp açılıyor. Her kapatışımda aynı sorun ile karşılaşıyorum. SSD'de problem olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum. Bilgi sahibi kişilerden yardım bekliyorum.
SSD: Kingston A2000 500GB.
Anakart: A520 Aorus Elite.
Windows Update ekranında eklediğim görseldeki gibi hata alıyorum. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Güncelleştirmeleri denetle dediğimde güncelleme bulmuyor.
Firmware güncellemesi mevcutmuş. Güncellemeyi yaptım şu an denediğimde sıkıntısız şekilde çalışmakta. Aksi bir durumda tekrar bildiririm. Teşekkürler @Recep Baltaş.
Bugün tekrardan aynı sorunu yaşadım. Önerebileceğiniz farklı yapabileceğim bir şey var mıdır? @Recep Baltaş
BIOS durumu güncel. Gigabyte'ın sitesinde en güncel F21 sürümü. Firmware güncellemesini kontrol edip tekrarda bilgi vereceğim.
Firmware güncellemesi mevcutmuş. Güncellemeyi yaptım şu an denediğimde sıkıntısız şekilde çalışmakta. Aksi bir durumda tekrar bildiririm. Teşekkürler @Recep Baltaş.
Bugün sorun yeniden oluştu. Dün güncelleme sonrası tekrar denememde sıkıntısız şekilde geri açılmıştı. Fakat bugün tekrar denediğimde yeniden SSD'yi görmedi. Önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu var mıdır @Recep Baltaş