Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

22547

Gelişen
Merhaba, iyi Sosyaller.

Gigabyte App Center üzerinden anakart güncellemesini yapmak istiyorum. Yanıt alamıyorum. Beyaz ekran gösteriyor ve bana bunu söylüyor: "Temel alınan bağlantı kapatıldı: Alma işlemlerinde beklenmeyen hata oluştu" diyor.

Buradan bir zamanlar önce güncelleme yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam USB kullanmadan yapabiliyorduk. Nasıl çözebilirim?

Ekran Alıntısı.webp

Ekran Alıntısı1.webp

Çözüm
Selamlar,

Bu yöntemi önceden de kullanıyordum çalışıyordu ancak yakın zamanda denemiştim çalışmamıştı. USB ile BIOS güncellerseniz en sağlıklısı olur.

Bu videodaki rehber işinize yarayabilir.
Selamlar,

Bu yöntemi önceden de kullanıyordum çalışıyordu ancak yakın zamanda denemiştim çalışmamıştı. USB ile BIOS güncellerseniz en sağlıklısı olur.

Çözüm
Selam,

Hiç iyi olmadı işte bu:lütfen:. USB ile BIOS güncellemesi yapmadım desem 8 GB USB bellek yeterli olur değil mi? Anakart modelimi fotoğraf olarak paylaştım size zahmet bakabilir misiniz yanlış bir şey yükle miyim? Rehber videosuna bakınıcağım önceliğim belleğimi aramak:yorumyok:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 67
Hiç iyi olmadı işte bu:lütfen:. USB ile BIOS güncellemesi yapmadım desem 8 GB USB bellek yeterli olur değil mi? Anakart modelimi fotoğraf olarak paylaştım size zahmet bakabilir misiniz yanlış bir şey yükle miyim? Rehber videosuna bakınıcağım önceliğim belleğimi aramak:yorumyok:

Anakartınızın modelinden emin olun orijinal sitesinden sürümü indirin yeterli. 8 GB USB ile Windows kurarsınız sorun olmaz kurabilirsiniz :D.

Anakartınızın modelinden emin olun orijinal sitesinden sürümü indirin yeterli. 8 GB USB ile Windows kurarsınız sorun olmaz kurabilirsiniz :D.

Anakart modelinden ben eminim umarım bilgisayarda emindir.:hahaha: yazılım sayesinde görüntülüyorum ayrıca internetten araştırma sonucu “msinfo32” sayesinde aynı şeyi görüntülüyorum.:hayalet:

Windows kurulumu demişken bir şey danışmak istiyorum fakat yeni forum açmalı mıyım uzun bir konu olacak.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran Alıntısı1.webp
    Ekran Alıntısı1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 62
Yeni konu açayım ona teşekkürler. BIOS işini halledemedim 1 saat gerçekten USB belleği aradım bulamadım küçük bir şey ya. Teknoloji mağazaları açılmıştır oralardan satın alayım en kötü.

Yeni konu açayım ona teşekkürler. BIOS işini halledemedim 1 saat gerçekten USB belleği aradım bulamadım küçük bir şey ya. Teknoloji mağazaları açılmıştır oralardan satın alayım en kötü.
4GB USB bellek varsa da olur hocam sorun değil. Dediğim yöntem işe yarar yeni bellek aldığınızda etiketlersiniz takıldığınız kısımda yardımcı olurum.

4 GB USB bellek varsa da olur hocam sorun değil. Dediğim yöntem işe yarar yeni bellek aldığınızda etiketlersiniz takıldığınız kısımda yardımcı olurum.

Maalesef üzgünüm ki sadece 8 GB USB belleğim var, evde bulabilseydim keşke şu anda belki de tamamlamıştık güncellemesini.
Takıldığım kısımda o zaman sizi etiketliyicegim şükranlarımla.