Gigabyte B760 Gaming X alınır mı?

Bütçe
4500
1 tane daha az M.2 slotu 2 tane daha az RAM slotu ve biraz daha kötü VRM soğutması. İşlemcin yüksek güç tüketmiyorsa fazla para vermeye gerek yok ömü açık olmayan sokete.

1 tane daha az M.2 slotu 2 tane daha az RAM slotu ve biraz daha kötü VRM soğutması. İşlemcin yüksek güç tüketmiyorsa fazla para vermeye gerek yok ömü açık olmayan sokete.
12400F ile kullanacağım, elime para geçince de 14400F'e geçerim yüksek ihtimalle.

12400F ile kullanacağım, elime para geçince de 14400F'e geçerim yüksek ihtimalle.

Colorful olan yeterde artar bile 14400F için. Ancak gene de bir araştırın BIOS'u falan nasıldır diye.

Colorful olan yeterde artar bile 14400F için. Ancak gene de bir araştırın BIOS'u falan nasıldır diye.
Anakartı hiç alan yok galiba kaynak bulamıyorum. Tek bulduğum bios update in geç geldiği ve menüsünün karışık olduğu.

Anakartı hiç alan yok galiba kaynak bulamıyorum. Tek bulduğum BIOS Update'in geç geldiği ve menüsünün karışık olduğu.

Bilemedim hocam hiç Colorful anakart kullanmadığımdan yorum yapamiyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…