Daha hiç problem yaşamadım maşallah diyelim.

Maşallah, % de 1 kesime örnek vereceğim seni, MSI konularında denk gelirse etiket atarım. Sistemi geniş zamana yayarak Update etmeyi planlıyorsan, değişikliğe gidilir, sabit kullanıcaksan masraf etmek mantıklı değil. Bugün anakartı yükseltirsin, birkaç ay sonra 9800X3D falan alırsın, onunda dışında mantıklı değil. Ben keyfi masraf ettim, zam gelecek muhabbeti var, fazladan param vardı, bütçeyi etkilemiyor, o şekilde aldım, elimdeki kartı da sattım. Yükseltme planın varsa olabilir.

Maşallah, % de 1 kesime örnek vereceğim seni, MSI konularında denk gelirse etiket atarım. Sistemi geniş zamana yayarak Update etmeyi planlıyorsan, değişikliğe gidilir, sabit kullanıcaksan masraf etmek mantıklı değil. Bugün anakartı yükseltirsin, birkaç ay sonra 9800X3D falan alırsın, onunda dışında mantıklı değil. Ben keyfi masraf ettim, zam gelecek muhabbeti var, fazladan param vardı, bütçeyi etkilemiyor, o şekilde aldım, elimdeki kartı da sattım. Yükseltme planın varsa olabilir.
Sistemi 1.5 yıl önce topladım elime para geçmişti. Sonradan kasa, kasa fanları, ekran kartı, RAM değiştirdim. RAM ve ekran kartını zam gelmeden hemen önce kaptım. Ekran kartını değiştirdiğim için aynı zamanda modele güvenemediğimden PSU değiştireceğim kışa doğru. Birde PS5'im var kullanmıyorum PC aldığımdan beri, onu satıp OLED monitöre geçeceğim. Eğer fazladan bütçem kalırsa ana kart değişikliğine giderim gibi. İşlemciden şu an için çok memnunum ama ilerde tabi ki 9800X3D'ye falan geçerim. Sonra da sistemde değiştirecek bir şey kalmıyor inşallah, sistemi aldıktan sonra bir sistem parası daha harcadım çünkü :D