- Makaleler
- 1
Мerhaba. Ofiste yeni bir bilgisayar kurduk ama YouTube'a girdiğimiz zaman bilgisayardan ses çıkmıyor. Acaba bu bilgisayarda ses kartı falan mı yok?
Genel olarak ses yok gibi.Youtube diye özellikle belirtmişsiniz, bilgisayarda genel olarak ses var ama Youtube üzerinde mi yok? Sağ altta hoparlör simgesinin yanında kırmızı çarpı işareti var mı?
Aygıt yöneticisi kısmına girip ses sürücüleri sekmesinin resmini paylaşır mısınız?
Aygıt yöneticisi kısmına girip ses sürücüleri sekmesinin resmini paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 146170
Hayır hocam alakası bile yok. Yeni kurulu bir bilgisayar.Sürücülerinde virüs mü var ben mi yanlış görüyorum?
Hocam bakabildiniz mi?Aygıt yöneticisi kısmına girip ses sürücüleri sekmesinin resmini paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 146170
Bilgisayarı Rusça mı kullanıyorsunuz?Hayır hocam alakası bile yok. Yeni kurulu bir bilgisayar.
Hocam bakabildiniz mi?
Yok zaten meraktan sordum onuEvet hocam. Bu bilgisayarı yeni aldık ofise ve bugün kurulumunu yaptık yani montaj olarak. Zaten hazır kurulu gelmişti. İş yerine aldık ama sadece kabloları ve her şeyi takıp hazır çalıştırdık. Rusça olmasının bir alakası yok hocam bence.