Gigabyte B850 Aorus Elite ICE Wi-Fi-7 vs ASUS ROG STRIX B850-A GAMING Wi-Fi

enes.ocakci

Becerikli
Arkadaşlar merhaba, 9950X işlemcim için anakart alacağım, bu akşam İncehesap gaming gecesine başlıkta yazdığım bu 2 model indirime girecek, bu modellerden hangisini almamı önerir siniz?

@LH44 @Ayhan Dönmez @Recep Baltaş rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, konuya hakim olduğunuz ve indirime son 19dk kaldığı için etiketledim.

Son düzenleme:
Hangisi daha ucuzsa onu @enes.ocakci ASUS ROG alırdım.

İkiside yakın sayılır. Genel anlamda ROG biraz daha önde. Özellikle yazılım tarafında.

En fazla 1.200TL'lik bir indirim alacak. Bunu belirtmiş olayım.

Hangisi daha ucuzsa onu @enes.ocakci ASUS ROG alırdım.
Bütçe zorlanmayacaksa ASUS ROG STRIX alın.
İkiside yakın sayılır. Genel anlamda ROG biraz daha önde. Özellikle yazılım tarafında.

En fazla 1.200TL'lik bir indirim alacak. Bunu belirtmiş olayım.

Asus'da sadece 600TL indirim oldu, Gigabyte'da 750TL, Asus'un cashback kampanyası olduğu için 775TL iade alacağım, 12.225 TL'ye Asus Rog almış oldum, gönül Aourus'dan yanadı nasip Asus Rog oldu yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Aorus Elite kullanıyorum problem yok fakat önermiyorum. CPU LED ışığı yanma, anakarta bağlı rgblerin çalışmaması gibi bazı yazılımsal sorunlar yaşadım. Gcc uygulaması ayrı problem. O yüzden ASUS ROG alırdım bir daha alacak olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…