Kargo parasını da fiyata ekledim. Beyaz isteyenler için iyi fırsat.
Wi-Fi olmayanı 9.000 falan şu an. Bu model biraz daha pahalıydı. Wi-Fi ve beyaz şart ise alınabilir bence. O kadar kötü fiyat değil.Bana biraz pahalı geldi. Normalde ederi 8-8.5K civarı.
Bu Wi-Fi olanı hocam. Bazı kişiler için Wi-Fi önemli olabiliyor.Mizah kategorisine mi açacaktınız acaba çünkü öğlen 8.899TL'ydi.
Elektronik Konu 'Gigabyte B850 Eagle Ice 8.899 TL'
- 348375
- b850 eagle gigabyte ice
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
Wi-Fi olmayanı ile karıştırmışım. Ama bilemiyorum sırf Wi-Fi var diye 3 bin TL fazla vermezdim.WİFİ olmayanı 9000 falan şu an. Bu model biraz daha pahalıydı. WİFİ ve beyaz şart ise alınabilir bence. O kadar kötü fiyat değil.
Yine de pahalı gibi, B850 Gaming Plus daha iyi bir tercih olabilir fiyat bakımından da daha uyguna geliyor.Bu WİFİ olanı hocam. Bazı kişiler için WİFİ önemli olabiliyor.
Bende vermem fakat beyaz ve Wi-Fi şart ise tercih edilir. Bu paralara başka bu iki kriteri sağlayan anakart bulmak biraz zor.Wi-Fi olmayanı ile karıştırmışım. Ama bilemiyorum sırf Wi-Fi var diye 3 bin TL fazla vermezdim.
Gaming Plus modelleri ısınıyor diye biliyorum.Yine de pahalı gibi, B850 Gaming Plus daha iyi bir tercih olabilir fiyat bakımından da daha uyguna geliyor.