Şu an kullanıyorum tek sorun size bahsettiğim fanlar mı desem anakart bobin sesi mı desem bir anda ses sanki bilgisayar kapanırcasına çıkıyor ama onun dışında boot süresi vs çok iyi.

Train ederken fanları fullüyor olabilir. Kartta kronik bir kusur yok.

Bu anakart ortalama bir parça mı reis şaka de ne olur?

Alternatif olarak B850M-K alabilirsin. MSI çok bulaşmayın, Force bu segmentte başarılı bir kart. Fiyatlandırmada üstün. Diğer marka-modeller güncel fiyatlandırmayı çok haketmiyor sadece. Bir de 1 DPC olayı var, EXPO da bir OC profili olduğundan önem arz ediyor. BIOS kurcalamayı sevmiyorsan senin için önem arz etmeyebilir. Gerekli tecrübeyi edindikten sonra önem arz eder.

Peki hızı sabitleyebilir miyim konu açacağım ona göre?

Monitör gibi Force kullanıcılarına sorman lazım. Elimde mevcut değil bu kart. @monitortavsiye01

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Wi-Fi olmayan modelini aldım, 8.120'ye Amazon'dan indirime girmiş. Wi-Fi'lisi de 400 TL fark için iade etmek istemedim, Wi-Fi'de kullanmıyorum zaten.

Bence iade etmek mantıklı olur yine de sen bilirsin, bende Wi-Fi kullanmam falan dedim Ethernet kablomda arıza oldu şu an Wi-Fi kullanıyorum ve inanılmaz iyi çekiyor.

Ben de Wi-Fi olmayan modelini aldım, 8.120'ye Amazon'dan indirime girmiş. Wi-Fi'lisi de 400 TL fark için iade etmek istemedim, Wi-Fi'de kullanmıyorum zaten.

Boş ver boş ver. Çilemse çekerim, kaderimse gülerim de geç. Bende zaten BT ve WLAN adaptör var. Sadece BT kullanıyorum hoparlör için. Amaaannn... Satıcı Amazon değilse zor iade edersin. Hele ki tekra market ise.

Boş ver boş ver. Çilemse çekerim, kaderimse gülerim de geç. Bende zaten BT ve WLAN adaptör var. Sadece BT kullanıyorum hoparlör için. Amaaannn... Satıcı Amazon değilse zor iade edersin. Hele ki tekra market ise.

Ürün Amazon'dan aldım iade edeceğim iadeye daha iyi fiyat seçeneğine sebep olarak girsem de ne olursa olsun iade edebilir miyim ürünü daha bugün geldi paketi bile açılmadı.

Ürün Amazon'dan aldım iade edeceğim iadeye daha iyi fiyat seçeneğine sebep olarak girsem de ne olursa olsun iade edebilir miyim ürünü daha bugün geldi paketi bile açılmadı.
@348375

Son düzenleme: