E E2936 Becerikli Katılım 27 Şubat 2026 Mesajlar 234 Çözümler 2 Beğeniler 70 7 Mart 2026 #21 348375 dedi: Bende 8500TL'ye @Ayhan Dönmez'in önerisi ile aldım iade edip uyguna mı getirsem bilemedim. Genişletmek için tıkla... İade et hocam artan parayla oyun alırsın.
348375 dedi: Bende 8500TL'ye @Ayhan Dönmez'in önerisi ile aldım iade edip uyguna mı getirsem bilemedim. Genişletmek için tıkla... İade et hocam artan parayla oyun alırsın.
monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 7 Mart 2026 #22 kaanxmiaa dedi: Ürün Amazon'dan aldım iade edeceğim iadeye daha iyi fiyat seçeneğine sebep olarak girsem de ne olursa olsun iade edebilir miyim ürünü daha bugün geldi paketi bile açılmadı. @348375 Genişletmek için tıkla... Hiç açılmadıysa sorun olmaz. Sen bilirsin.
kaanxmiaa dedi: Ürün Amazon'dan aldım iade edeceğim iadeye daha iyi fiyat seçeneğine sebep olarak girsem de ne olursa olsun iade edebilir miyim ürünü daha bugün geldi paketi bile açılmadı. @348375 Genişletmek için tıkla... Hiç açılmadıysa sorun olmaz. Sen bilirsin.
kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #23 monitortavsiye01 dedi: Hiç açılmadıysa sorun olmaz. Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. kaanxmiaa dedi: Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. Genişletmek için tıkla... @E2936
monitortavsiye01 dedi: Hiç açılmadıysa sorun olmaz. Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. kaanxmiaa dedi: Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. Genişletmek için tıkla... @E2936
monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 7 Mart 2026 #24 kaanxmiaa dedi: Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. @E2936 Genişletmek için tıkla... 2 seçenek çıkıyor normalde. Evimden alın ve şubeye teslim. Şube dediği de DHL kargo.
kaanxmiaa dedi: Amazon'dan iade et diyorumda kargoyu iade etmem için şubeye gitmem mi lazım adresten alınmıyor mu bulunduğum yerde şubesi yok. @E2936 Genişletmek için tıkla... 2 seçenek çıkıyor normalde. Evimden alın ve şubeye teslim. Şube dediği de DHL kargo.