Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SSD

Uzman
Merhaba,

Gigabyte Control Center'da MB BIOS sekmesi üzerinden, A620M H F30 işaretli güncellemeyi yaptım. 12 MB version F30 New version F34 yazıyor. İki kere yaptım reset attı ve Windows açıldı. Fakat hala Control Centar'da gözüküyor. Techolay kanalında bir videoda Gigabyte anakartların ara güncellemeleri oluyormuş. Acaba ondan mı bu şekilde gözüküyor? Tam olarak çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Anakartımın kutusunun üzerine baktım 1.2 rev numarası var. Ve ekstra olarak şunu sormak istiyorum. Windows 10 format dosyaları bulunan bir USB belleğin içerisine, bu BIOS dosyasını atsam bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Merhaba,

Gigabyte Control Center'da MB BIOS sekmesi üzerinden, A620M h F30 işaretli güncellemeyi yaptım. 12 MB version F30 New version F34 yazıyor. İki kere yaptım reset attı ve Windows açıldı. Fakat hala Control Centar'da gözüküyor. Techolay kanalında bir videoda Gigabyte anakartların ara güncellemeleri oluyormuş. Acaba ondan mı bu şekilde gözüküyor? Tam olarak çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Anakartımın kutusunun üzerine baktım 1.2 rev numarası var. Ve ekstra olarak şunu sormak istiyorum. Windows 10 format dosyaları bulunan bir USB belleğin içerisine, bu BIOS dosyasını atsam bir sorun yaşar mıyım?

Hayır yaşamazsın öyle atarsın bence en sağlıklı yolu BIOS'tan guncellemek.