Isınma sorunundan dolayı ekran kartımı garantiye yolladım. Önce Vektron'a gitti, oradan da Gigabyte Servis'e gitmiş. 7-8 iş günü oluyor, tecrübesi olan var mı? Kaç güne ulaşır? Termal macunu değiştirseler yeter. Vektron gün veremiyor, belki tecrübesi olan vardır diye yazıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?En kötü 20 gün .Isınma sorunundan dolayı ekran kartımı garantiye yolladım. Önce Vektron'a gitti, oradan da Gigabyte Servis'e gitmiş. 7-8 iş günü oluyor, tecrübesi olan var mı? Kaç güne ulaşır? Termal macunu değiştirseler yeter. Vektron gün veremiyor, belki tecrübesi olan vardır diye yazıyorum.
2 sene önce ve 6 ay önce olmak uzere anakartimi Endeks Bilişim ile gonderdim. İkisi de tam 1 hafta sürmüştü.Isınma sorunundan dolayı ekran kartımı garantiye yolladım. Önce Vektron'a gitti, oradan da Gigabyte Servis'e gitmiş. 7-8 iş günü oluyor, tecrübesi olan var mı? Kaç güne ulaşır? Termal macunu değiştirseler yeter. Vektron gün veremiyor, belki tecrübesi olan vardır diye yazıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler bekleyim 12-14 gün olunca tekrar rahatsız edeyim 
Geldi kart ama sıcaklık değerleri değişmemiş, undervolt yapıyorum. Gigabyte 3080Ti OC 12 GB, 83 dereceye çıkıyor hâlâ...
Ekran kartımın sıcaklık değerlerini düşürmek istiyorum, ancak termal macunu değiştirmeme rağmen (garanti) sıcaklık hala 83°C'ye kadar çıkıyor ve kart kendini güç kısma moduna alıyor.
Sistem Bileşenlerim:
Sıcaklık sorununu gidermek için ne yapabilirim?
SSD için soğutucu bloğu almayı düşünüyorum.
Geldi kart ama sıcaklık değerleri değişmemiş, undervolt yapıyorum. Gigabyte 3080Ti OC 12 GB, 83 dereceye çıkıyor hâlâ...
Ekran kartımın sıcaklık değerlerini düşürmek istiyorum, ancak termal macunu değiştirmeme rağmen (garanti) sıcaklık hala 83°C'ye kadar çıkıyor ve kart kendini güç kısma moduna alıyor.
Sistem Bileşenlerim:
- Ekran Kartı: Gigabyte 3080Ti OC 12 GB
- Kasa: DeepCool CC560 V2, 700W 80+
- İşlemci Soğutucu: Dark Freezer X123 (Kule Tipi)
Sıcaklık sorununu gidermek için ne yapabilirim?
SSD için soğutucu bloğu almayı düşünüyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-