Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, Gigabyte G24F-2 monitörüm yatay şekilde ölü piksel serileri oluşturmaya başladı. Rahatsız edici düzeyde değil ancak garantisi devam ediyorken bu durumda kararsızım. Ne yapmalıyım?

1772378657134.webp

-------------------------

Screenshot_20260301_182534_Gallery.webp

Son düzenleme:
@Caner Uncu, @michaelscofield, ServisPoint'in olduğu bölgeye ara sıra işim düştüğünden gidebilirim fakat saçma bir karar çıkması ya da monitörün daha kötü hale getirilmesinden endişe ediyorum.
Saçma bir karar çıkmaz bariz bir sorun mevcut. Eğer sorun gerçekten monitörden ise iade/değişim raporu çıkar. Saçma karar nerde çıkar satıcıda çıkar inatla değişim yapmaz para iadesi vermeye çalışır.

Bende de bu monitörden var. Garanti bitmeden birkaç ay önce birden bire tüm ekran bembeyaz olmuştu. Garantiye gönderdim ama ben sizin kadar şanslı değildim maalesef. Benim yedek monitörüm yoktu ve 1 ay bilgisayarsız kalmıştım. En sonunda garantide sıfırı ile değişim sağlatabilmiştim biraz uğraşarak. Değişimden sonra yaklaşık 1.5 yıl daha geçti. Şimdi de görev çubuğuna denk gelen kısımda sizin attığınıza benzer 1-2 çizgi çıktı. Keşke bu monitörü almasaydım.
Bu monitörün sıfırını da gönderseler bir süre kullanımdan sonra yine bunun gibi sorunlarla karşılaşırsınız.

Son düzenleme: