Bütçe
5000
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, G25F2 almayı düşünüyorum ama benden önce bir arkadaşım aldı ve ofiste test ettiğimizde bir sorun yoktu; evde kurduğunda böyle çizgiler var diye yazdı. Bu üründe kronik bir sorun var mı bilen var mı? Bütçeme göre çok güzel cihaz, bir sorunu yoksa.

@BerkayZ87
1766510465199.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Görselden hiçbir şey anlaşılmıyor ama aynı markanın G24-F2 modeli kronik sorunlu. Ekranın çeşitli yerlerinde kılcal çizgiler oluşuyor, zamanla artıyor ve panel kullanılamaz hale geliyor.

Görselden hiçbir şey anlaşılmıyor ama aynı markanın G24-F2 modeli kronik sorunlu. Ekranın çeşitli yerlerinde kılcal çizgiler oluşuyor, zamanla artıyor ve panel kullanılamaz hale geliyor.

Bu fotoğrafta bende anlamadım sadece mavi pixeller açık gibi görünüyor ama iş arkadaşım sorunlu vs bir şeyler dedi içine kurt düştü.

1766554633111.webp
Sipariş verdim hayırlısı.

Son düzenleme:
Memnunum tavsiye ederim burdan aldım override modunu balanced yapın Speed'de hafif ghosting oluyor beni rahatsız etmedi ama gene de Balanced'da kullanıyorum.

https://amzn.eu/d/05QSWjDd bu linkten aynı satıcıymış Ebrar Bilgisayar, daha ucuzmuş burayı değerlendireceğim sanırım. Teşekkürler.

Memnunum tavsiye ederim burdan aldım override modunu balanced yapın Speed'de hafif ghosting oluyor beni rahatsız etmedi ama gene de Balanced'da kullanıyorum.

Monitör geldi kurdum, şükür bir ölü pikselde göremedim. Bir de renk ayarı muhabbeti var mış. Siz hangi ayarları önerirsiniz acaba? Bir de gelişmiş ekran ayarlarından 200 Hz gözüküyordu bende çektim, herhangi monitörün ayarlarına falan girmeden bu durumda OC olmuyor değil mi bu? Zorlamak istememde monitörü.

Son düzenleme:
https://amzn.eu/d/05QSWjDd bu linkten aynı satıcıymış ebrar bilgisayar, daha ucuzmuş burayı değerlendireceğim sanırım. Teşekkürler.

Monitör geldi kurdum, şükür bir ölü pikselde göremedim. Bir de renk ayarı muhabbeti var mış. Siz hangi ayarları önerirsiniz acaba? Bir de gelişmiş ekran ayarlarından 200 Hz gözüküyordu bende çektim, herhangi monitörün ayarlarına falan girmeden bu durumda OC olmuyor değil mi bu? Zorlamak istememde monitörü.

OC olmadan 200Hz veriyor hiç renk ayarı yapmadım eğer güzel bir ayar bulursanız paylaşmayı unutmayın.