Bütçe
5000TL

Akın Kökçü

Başarılı
Selamlar,

5.000 TL bütçe ile yeni bir monitör almayı planlıyorum. Başlıkta belirttiğim Gigabyte G25F2 ve Gigabyte GS25F2 modelleri arasında kaldım. Aralarında yaklaşık 200 TL gibi küçük bir fark var.

Kullanım Amacım:
  • Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
  • Genelde hikayeli oyunlar, dizi ve film odaklı kullanacağım.
  • Panel kalitesi ve renk doygunluğu benim için ön planda.
Sistemim: RTX 4060 Ti, i5 13400F,ASUS TUF VMG248QR, North Bayou F160 monitor kolu.

Eski monitoru yana alacagim. Bu iki modelden hangisinin paneli film ve hikayeli oyunlar için daha iyi renk sunar? Ayrıca bu bütçe bandında "en iyisi" olması şart değil, yeterince iyi ve kronik sorunu olmayan (ghosting, ışık sızması vb. minimum olan) başka bir model öneriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Selam,

5.000 TL bütçe ile yeni bir monitör almayı planlıyorum. Başlıkta belirttiğim Gigabyte G25F2 ve Gigabyte GS25F2 modelleri arasında kaldım. Aralarında yaklaşık 200 TL gibi küçük bir fark var.

Kullanım Amacım:
  • Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
  • Genelde hikayeli oyunlar, dizi ve film odaklı kullanacağım.
  • Panel kalitesi ve renk doygunluğu benim için ön planda.
Sistemim: RTX 4060 Ti, i5 13400F, ASUS TUF VMG248QR, North Bayou F160 monitor kolu.

Eski monitoru yana alacagim. Bu iki modelden hangisinin paneli film ve hikayeli oyunlar için daha iyi renk sunar? Ayrıca bu bütçe bandında "en iyisi" olması şart değil, yeterince iyi ve kronik sorunu olmayan (ghosting, ışık sızması vb. minimum olan) başka bir model öneriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Aldınız mı monitörü, memnun musunuz? Aldıysanızda hangi siteden aldınız, bende bir araştırma içerisindeyimde.