Peşin fiyatına 6 ay taksit ile almayı düşünüyorum. Diğer alternatif markaları çok bilmediğim ve duymadığım için güvenemiyorum. Siteye ve satıcıya bağlı olarak en uygun bunu buldum. Alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Üzmez, kronik sorunu olmayan taş gibi karttır..
Kesinlikle alınmaz. Gigabyte ilk baş adamakıllı macun kullansın. Akma yapıyor macun, Windforce'de "traktör" gibi sesli çalışan ve fazlasıyla başarısız bir soğutmaya sahip. Başınıza bela almak, sürekli macun sorunlarıyla uğraşmak ve kulağınızın dibinde traktör gibi çalışan bir kart istiyorsanız alabilirsiniz.
Soğutma sorunları mevcut diye biliyorum Windforce'un. Sürekli bakım istiyor.
Evet, bu seride macunlar akıyor, zaten soğutma rezalet bir de bu sorun var.Soğutma sorunları mevcut diye biliyorum Windforce'un. Sürekli bakım istiyor.
Bu sorunları siz mi yaşadınız hocam Birde benzer koşullar altında alternatif olarak hangi seçenekleri önerirsiniz?Kesinlikle alınmaz. Gigabyte ilk baş adamakıllı macun kullansın. Akma yapıyor macun, Windforce'de "traktör" gibi sesli çalışan ve fazlasıyla başarısız bir soğutmaya sahip. Başınıza bela almak, sürekli macun sorunlarıyla uğraşmak ve kulağınızın dibinde traktör gibi çalışan bir kart istiyorsanız alabilirsiniz.
Bir ton sorun yaşayan var Gigabyte kartlarda bu konu hakkında. Bütçeniz ne kadar?Bu sorunları siz mi yaşadınız hocam Birde benzer koşullar altında alternatif olarak hangi seçenekleri önerirsiniz?
@bilal232 şu modeli alın geçin direkt;
Soğutması üzmez, sesli çalışmaz. Daha üst modele gerek yok, daha fazla parayı 5070 gibi bir GPU hak etmiyor. AMD istemiyorsunuz sanırsam.
Bir 5070 alacak kadar uygunundan taksitle alacağım.
Ondan taksit imkanı sunmuyor hocam şu nasıl bunda var.
Bir ton sorun yaşayan var Gigabyte kartlarda bu konu hakkında. Bütçeniz ne kadar?
@bilal232 şu modeli alın geçin direkt;
Soğutması üzmez, sesli çalışmaz. Daha üst modele gerek yok, daha fazla parayı 5070 gibi bir GPU hak etmiyor. AMD istemiyorsunuz sanırsam.
Attığım model iyi, taksit seçeneklerine bir bakın bakalım.Bir 5070 alacak kadar uygunundan taksitle alacağım.
Alabilirsiniz.Bir 5070 alacak kadar uygunundan taksitle alacağım.
Siz ne diyorsunuz hocam bu konu hakkında kartı kullandınız mı hiç?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-