Bu linklerden hangi monitörü almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GO27Q24 27 modelini eleyin, bir tık eski model olarak kalıyor artık o. Diğer WOLED ile LG arasında seçim yapın. WOLED daha iyi olur. GtG güzeldir, gerçek tepkime süresini verir. WOLED de bu durum sorun olmaz zaten.
28600 TL olanından bahsediyorsun değil mi? Bende onu düşünüyorum sence iyi fikir mi ürün üzmez değil mi beni.
Oradaki 3 model de üzmez orası ayrı, 24 bin TL olan da HDMI sürümü 2.0 koymuşlar, 2.1 varken mantıksız oluyor. 28 binlik model zaten üst seviye. Bana kalırsa o bütçelere de çıkmana gerek yok ama, diğer önerileri de bekleyin siz. Kısacası sorduğun 3 modelden aralarındaki en özellikli model 28 bin TL olanı.
En özellikli olanı alayım o zaman peki aldığım zaman herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Yoksa fişe takıp çalıştıracak mıyım hemen.
Aldıktan sonra; 'monitör aldıktan sonra yapılması gereken ayarlar' şeklinde konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Açılması ya da kapatılması gereken ayarlar mutlaka vardır.
QD-OLED monitör nasıl acaba daha renkli canlı renkler sunuyormuş.
Canlı renk muhabbetine çok takılmana gerek yok, genel olarak hepsi canlı, oynacağın oyununda etkisi olacak, çok eski oyunlar oynadığın zaman 4K oynasan bile, oyun içinde kullanılan teknolojinin etkisi de olacak. Önemli olan renk doğruluğunu yüksek oranda vermesi. Kırmızı rengi vişne çürüğüne yakın tonda verirse o zaman sıkıntı, burada canlı renk özelliğinin anlamı kalmıyor yani.