Gigabyte GO27Q24 vs LG Ultragear™ OLED vs Gigabyte MO27Q28G WOLED 2K

Sıkıntı olmaz QD-OLED iyidir ama, aynı bütçe sayılırlar. WOLED olan yine önde, acele etmeyin, diğer arkadaşlar da yazsınlar, belki daha ucuza daha iyi monitör önerenler olacaktır.

Yani nasıl önde anlamadım, detaylı açıklar mısınız? Çünkü hüzün yaşamak istemiyorum.

Yani nasıl önde anlamadım detaylı açıklar mısınız çünkü hüzün yaşamak istemiyorum.

İkisi de üst seviye ürün, ikisi de sorun yaşatmaz, sana lazım olacak en önemli özellik panel kalitesi ve oyunlardaki akış muhabbeti, parlaklığı zaten sonuna kadar kullanamazsın, gözler erkenden bozulur.
@Halo dayı sen hangi monitörü aldın, @SHERLOCKED önerin var mı? @utkuversus

Panel oyun akışı falan diyorsun yani bu alanlarda attığım WOLED monitör iyi mi, yani?

Panel oyun akışı falan diyorsun yani bu alanlarda attığım WOLED monitör iyi mi yani.

Hayır ikisi de iyi, Hz değerleri yüksek. İkisini yan yana kullansan bile aralarındaki farkı anlayamazsın, en iyisini alacağım diye düşünmene gerek yok.

Yiğenim, bu ay anakart çıktı, 1-2 parça aldım, monitör bir dahaki aya kaldı.

Hayır ikisi de iyi, Hz değerleri yüksek. İkisini yan yana kullansan bile aralarındaki farkı anlayamazsın, en iyisini alacağım diye düşünmene gerek yok.

O zaman QD-OLED alayım ben.

O zaman QD-OLED alayım ben

Peki, bunların içinde Type-C kablosu çıkıyor mu görüntü aktarmak için, yoksa ben mi almalıyım?

Son düzenleme:
İfadeler: X99

MO27Q28G'den ziyade MO27Q28GR daha iyi olur. GR'nin glossy kaplaması var. Düz G'de mat kaplama var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…