Detaylar
Kim cevapladı?Yeni versiyonunda düzeltildi diye okumuştum yabanci bir forumda. Fakat doğru mu bilmiyorum.
@Andar Han
@Andar Han
Düzeltildiyse bile yerelde patlayanlarını V2 diye satarlar.Yeni versiyonunda düzeltildi diye okumuştum yabanci bir forumda. Fakat doğru mu bilmiyorum.
@Andar Han
Siz yine de güvenmeyin. Alma düşünceniz varsa bence başka ürünlere bakın.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Sorunlu seri, 2020'de üretilen bir partiydi ve Gigabyte geri çağırmiştı zaten. Yerelde o PSU'yu 4 ya da 5 yildır elinde tutan satıcı kalmamıştır herhalde.
Ayrica şuradaki seri numaralarından da kontrol edilebilir;
www.gigabyte.com
GIGABYTE GP-P850GM & GP-P750GM POWER SUPPLY STATEMENT | News - GIGABYTE Global
GIGABYTE is aware of certain media outfits casting doubt over the quality of Power Supply models GP-P850GM and GP-P750GM. GIGABYTE takes pride in the desig...
Son düzenleme:
Bizim satıcılara çok güvenim yok. Saçma sapan ürünleri yok fiyatına toplayıp, 5-6 yıl sonra piyasa bile sürerler. Malum her teknolojiyi güncele göre geriden takip ettiğimizden, her şeyin bir alıcısı çıkıyor. Açıkcası her türlü katakulliyi beklerim.Sorunlu seri, 2020'de üretilen bir partiydi ve Gigabyte geri çağırmiştı zaten. Yerelde o PSU'yu 4 ya da 5 yildır elinde tutan satıcı kalmamıştır herhalde.
![]()
GIGABYTE GP-P850GM & GP-P750GM POWER SUPPLY STATEMENT | News - GIGABYTE Global
GIGABYTE is aware of certain media outfits casting doubt over the quality of Power Supply models GP-P850GM and GP-P750GM. GIGABYTE takes pride in the desig...www.gigabyte.com