SHADOWOFMORDOR
Başarılı
@Lee Yubin Bu Riser'ın üstünde çok giriş var. Hangisine takmalıyım? SATA girişi ne için anlamadım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen SATA olanı kullanmak yeterli ama emin değilim. Riser işleriyle ilgilenen birinden kesin olarak öğrenmek lazım. Diğer güç girişleri gücü anakarttan alan ekran kartları için olabilir.@Lee Yubin Bu Riser'ın üstünde çok giriş var. Hangisine takmalıyım? SATA girişi ne için anlamadım.
Siz ne önerirsiniz? Bana iyisinden bir riser önerir misiniz? Kaliteli olsun. Teşekkürler.Alacaksanız kaliteli bir riser alın, inanın bana Riser'lar yüzünden kartı mevta olan çok insan tanıdım.
Oem Riser V009S Plus Yükseltici Pcı-Express X1 To X16 Mining Ethe Fiyatları ve Özellikleri bunu üstteki bir üye atmış, onu fark etmemişim. Bu olur hocamda güç girişleri niye iki taraflı tek halde onu anlamadım bir bildikleri vardır herhalde.
Elimdeki her kart değerli ve bozulmasını istemiyorum. Şimdilik tek ekran kartıyla mining yapacağım.Depolama ürünleri içindir O, SATA kablosu bağlanan ekran kartı görmedim çünkü bu zamana kadar. Ayrıca tekrar söylüyorum eskiden bende mining yapardım ve bu tarz ürünler tamamen garanti sağlamıyor. Biz 6 kart ile yapıyorduk fakat slotların aralığı fazla olduğu için sorun bile çıkmıyordu, bu yüzden riser kullanmadım bu konuda. Bunu bir deneyin fakat elinizde eski nesil, bozulsa bile umurunuzda olmayacak bir kart varsa onu denerseniz daha iyi olur.