anilx

Yetkin
Arkadaşlar aşağıda latency değerleri var, her şeyi karşılıyor benim için. Hem 4K 165Hz hem Full HD 320Hz hem Type-C var hem de hızlı PC'ler arası geçiş özelliği. 320Hz modunu açmak için tuşa.

Basılması gerektiği yazıyor basmadan direkt fullscreen CS2'de Full HD'ye alınca otomatik 320Hz olur mu?
Aynı fiyat klasmanında daha iyi bir öneriniz var mı? Varsa önerilerinize açığım.

Ekran Resmi 2026-01-30 19.07.48.webp

1080P kullanımda görüntünün çamurlaştığı ile alakalı şikayetler var, 4K sabit kullanacaksanız bence memnun eder fazlasıyla.
Kontrast oranı standart IPS seviyelerinde, içerik tüketecekseniz siyah renkler pek tatmin etmeyebilir.

1080P kullanımda görüntünün çamurlaştığı ile alakalı şikayetler var, 4K sabit kullanacaksanız bence memnun eder fazlasıyla.
Kontrast oranı standart IPS seviyelerinde, içerik tüketecekseniz siyah renkler pek tatmin etmeyebilir.
En ucuz oled 40k falan o kadar param yok, maalesef ips seçmem gerek

@2254, @Kerabor, @scuderia,

Arkadaşlar monitör geldi kurdum... Tek kelime ile harika. 4K'nın bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim, o kadar iyi ki görüntü kalitesi CS2'de 4K Full'e çekip skin inceliyorum inspect sunucusunda abi atomlarına kadar görüyorsun, tabii rekoda falan 4K kullanılmaz. Ekstra olarak eski monitörümde olan Alt Tab sorunu bunda yok hiçbir delay yok direkt anında Alt Tab atıyorum herhangi bir sorun yok. Bazıları 4K için 32 inç daha iyi daha büyük falan diyorlar ama tam tersi, ne kadar fazla piksel ne kadar az alana sığdırılıyorsa daha güzel bir görüntü kalitesi oluyor, bir de ben CS'yi 1440:1080'de oynadığım için bazıları çok kötü ve bulanık olduğunu falan söylüyorlar eski 2K monitörümden pek bir farkı yok yani hatta daha canlı renkler diyebilirim. HDR özelliği biraz kötü çünkü daha karanlık oluyor ekran, 320Hz moduda efsane çalışıyor. Kelimenin tek anlamıyla şu anlık mükkemel uzun kullanımda neler olur bilemem.

Ekstra olarak siyah renk bayağı tatmin edici insanların neden bu kadar IPS panellerdeki siyah renk sorununu sorun ettiklerini anlamıyorum, monitör ilk geldiğinde siyah ekran gelince herhalde yanlışlıkla OLED yollamışlar falan sandım yani bayağı soft yani pamuk kumaş siyahı yani bayağı doygun, geceleyin de fark etmedim yani rahatsız etmedi aslında parlaklığı biraz açtım default parlaklık ayarı bir tık kısık sadece.

Ekstra olarak siyah renk bayağı tatmin edici insanların neden bu kadar IPS panellerdeki siyah renk sorununu sorun ettiklerini anlamıyorum, monitör ilk geldiğinde siyah ekran gelince herhalde yanlışlıkla OLED yollamışlar falan sandım yani bayağı soft yani pamuk kumaş siyahı yani bayağı doygun, geceleyin de fark etmedim yani rahatsız etmedi aslında parlaklığı biraz açtım default parlaklık ayarı bir tık kısık sadece.
Paneli ortalamanın üstünde kontrast olarak fakat VA veya OLED monitör kadar gerçekçi siyah elde etmek zor, ben G65B kullanıyorum bu monitörü de görmüştüm fakat IPS glow riski ve kontrast geceleri rahatsız edeceği için almadım, inceleme paylaşırsanız forumda detaylı insanlar bilgenmiş olur, özellikle 1080P modunda yakından vs görüntü paylaşırsanız güzel olabilir.