RedRavix

Uzman
Ürünü alalı daha 2 gün oldu ama sanki bu monitörde bir tuhaflık var. Örneğin FreeSync Premium Pro modu var mış ama benimkinde yok. Ya da Adaptive Sync ayarı. Yapay zekaya soruyorum bana acayip yanıtlar veriyor ve ben bu yok, o da yok değince bana OSD kilidi vardır ve maalesef ki KUSURLU ÜRÜN iade et dedi. Bu ürün için ürün tanıtımı dışında detaylı video çeken de yok. Şu özellikler var işte bunlar var falan. Ben ilk defa bir OLED ekranım oldu ama keşke almasaydım dedim. Lütfen biri bana bilgi versin yoksa aldığım yerden iade/değişim talep edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming>vrr kısmını on yapın. FreeSync AMD ekran kartlarına özel. AMD ekran kartı takıp VRR on yaparsanız, AMD Adrenalin üzerinden FreeSync gözükür. OSD menüsünde bu özelliklerin yazmasına gerek yok, benim QD-OLED monitörümde OSD menüsüne FreeSync veya Adaptive Sync seçeneği koymamışlar bile. Halbuki sitesinde Adaptive Sync ve FreeSync Premium Pro desteklediği yazıyor. NVIDIA Denetim Masası ayarlarından G-SYNC açıyorum. Dert edilecek bir mevzu değil.

OSD üzerinden o yüzden mi gözükmüyor bazı seçenekler. Ya bu Gemini olsun ChatGPT olsun bana kafayı yedirtti ya.OSD Kilidi olmuş olabilir bunu sen açamazsın fabrika hatası diyo git iade et diyor.

OSD üzerinden o yüzden mi gözükmüyor bazı seçenekler. Ya bu Gemini olsun ChatGPT olsun bana kafayı yedirtti ya.OSD Kilidi olmuş olabilir bunu sen açamazsın fabrika hatası diyo git iade et diyor.
Yapay zeka sallamasyon bilgi veriyor. Paylaştığım videoları izleyin. Gerekli bilgiler videolarda yer almakta.

Ben bu videoları izledim İngilizcem 0 altında olduğu için anlamıyorum. Resolution Notice iyi bir şey mi? Ben de off olarka kalmış.

Türkçe alt yazı açın. Bahsettiğiniz ayarı bilmiyorum ancak çoğu boş beleş ayar olduğundan kapalı kalması daha iyi. Fabrikadan kapalı geldiyse zaten çok yüksek ihtimalle pazarlama amaçlı koyulmuştur.