Konuyu açarken İstanbul mağazalarında stok vardı. Ben de birinden rica edecektim, konum almaya girdim, stok yok yazıyordu. Şimdi bitmiş kampanya. Bugün hala kargoya vermemeleri saçma; son zamanlarda yoğunluk yaşayacakları bir indirimde olmadı diye hatırlıyorum.27.999 TL gözüküyor.
+Yavaştopya. "Hızlı kargo" yazmışlar, 2 gündür benim monitörü kargoya vermediler.
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Üzülünecek halime gülüyorsunuz Caner hocam. Gülün madem. Yarın bir gün sizin de başınıza gelmez umarım.
Yanlış fiyatlandırma değil miymiş? Kampanya mı bitmiş dakikalar içinde?
Konuyu açarken İstanbul mağazalarında stok vardı. Bende birinden rica edecektim konum almaya girdim stok yok yazıyordu. Şimdi bitmiş kampanya. Bugün hala kargoya vermemeleri saçma son zamanlarda yoğunluk yaşayacakları bir indirimde olmadı diye hatırlıyorum.
Maalesef kampanya bitti. Konu açılışımda dediğim gibi tüm illerde stok vardı.Üzülünecek halime gülüyorsunuz Caner hocam. Gülün madem. Yarın bir gün sizin de başınıza gelmez umarım.
Bir piyadeden söz ederler ya, o piyade benim şans konusunda zatenÜzülünecek halime gülüyorsunuz Caner hocam. Gülün madem. Yarın bir gün sizin de başınıza gelmez umarım.
Üzülmeye gerek yok ya, bir şey değişmiyor. Sağlık olsun de geç.
sawyerford
Üstün
Bazılarımızın hız anlayışı farklı demek ki+Yavaştopya. "Hızlı kargo" yazmışlar, 2 gündür benim monitörü kargoya vermediler.
SHERLOCKED
Başarılı
Bence bu indirimi tanıdıklarına falan yapıyorlar. Mağazaya geldiğinde indirimi başlatıyorlar. O kişi zaten birkaç dakika içinde alıyor.
Vadbav
Başarılı
Kendileri bile ailelerine satış gösterip alıyor olabilir.Bence bu indirimi tanıdıklarına falan yapıyorlar. Mağazaya geldiğinde indirimi başlatıyorlar. O kişi zaten birkaç dakika içinde alıyor.
SHERLOCKED
Başarılı
Acaba 1 Nisan şakası mıydı?
Bakın ne buldum.
Bakın ne buldum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-