Fine

Gelişen
9070 XT sistem alacağım. İçinde Gigabyte Radeon OC 9070 XT var. Bu model nasıldır, sıcak mı çalışır? Ses durumu nasıldır, alınır mı?

Bu fiyat farkı ne yahu? Pulse daha ucuz olmasına rağmen burada değiştirmek için 4K istiyorlar gerek yok kalsın hocam undervolt atarsınız makul olur.

1771015354600.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi de paylaşırsan iyi olur. Önceki açtığın konudan dolayı diyorum. Sistemi ucuzlatmak için yanına saçma sapan şeyler takıyorlar. Bu kart gayet iyi bu arada.
Hocam sistemi yukarıda attım. Başka bir forumda sıcaklık konusunda çok kötü bir kart olduğunu, hotspotun kolayca +100'e çıktığını söyleyenler var korktum açıkçası ama yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum.

Pulsa daha iyi ama +5K vererek de Pulse seçilmez. Bir sorun olacağını sanmıyorum. İlk üretimlerinde macun taşma sorunları vardı ama yatay kullanımda olmuyor diye biliyorum. Bir de şu anki üretimlerde düzelmiştir.

Hocam sistemi yukarıda attım. Başka bir forumda sıcaklık konusunda çok kötü bir kart olduğunu, hotspotun kolayca +100'e çıktığını söyleyenler var korktum açıkçası ama yapacak başka bir şey var mı bilmiyorum.

Hocam 7800X3D + Gigabyte 9070 XT kullanıyorum. Şunu net bir şekilde söylüyorum, AMD kart kullanıyorsan isterse en iyi soğutucu olsun hotspot değerleri yukarıda olmak zorunda. Undervolt ile bu sorun çözülüyor FPS kaybında olmuyor. Benim ortalama Delta sıcaklığım 15 22 derece arasında. O da RDR 2 gibi oyunları 2K 4K gibi çözünürlüklerde oynarken. Yani undervolt yaptığın zaman hiçbir problem yaşamazsın.
Nebi Akgün'ün bir videosu vardı 9070 XT undervolt konusu hakkında, izlemeni tavsiye ederim.

Çok komik fiyatlar ya. Yorum yapmayacağım piyasaya bakmıyorum şu aralar ama ben 7800 X3D'li sistemimi 69.000 TL'ye toplamıştım 2025 Kasım ayında. Allah alamayanlara sabır versin.