Merhaba arkadaşlar, benim Gigabyte RTX 5060 8 GB bir ekran kartım var ve bende görseldeki gibi bazen yukarıda bazen aşağıda hemen kaybolan beyaz bir karıncalanma oluyor. Bu sorunu genelde tarayıcıdan açtığım "Kick" adlı platformda yaşadım, başka herhangi bir sitede aynı sorunu şu anlık görmedim fakat bu olmayacağı anlamına gelmez. Firefox ve Brave gibi tarayıcılarda böyle bir sıkıntım yoktu fakat Opera'da siteyi tamamen kapattığımda kısa süreliğine de olsa ekranı full böyle kaplıyordu. Edge ve Google'da Kick'i açtığımda hem arayüz kasıyor hem de aşağıya kaydırdığımda görüntüdeki gibi karıncalanmaları görüyordum. Hâlen bir çözüm bulamadım, yardım etmeye çalışan arkadaşların tavsiyelerini denedim fakat hiçbiri olmadı. Denediğim yöntemlerim şu şekilde:
Bu problemin çözüm yolunu hâlen bulamadım. Eğer bu konuyu benim gibi araştıran ve bilen birisi varsa yardımcı olabilirse memnun olurum; olmadı garantisi devam ediyor, iade eder yenisini temin ederim.
- DDU denedim, bir sonuç olmadı.
- Driverları güncelledim, bir sonuç olmadı.
- Google Flags ve Edge Flags'teki her şeyi denedim, olmadı.
Bu problemin çözüm yolunu hâlen bulamadım. Eğer bu konuyu benim gibi araştıran ve bilen birisi varsa yardımcı olabilirse memnun olurum; olmadı garantisi devam ediyor, iade eder yenisini temin ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: