Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10

RTX 5060 Ti 16GB almak istiyorsanız ve 3. fanın hakkını verebilen bir şey isterseniz kampanya var. Windforce çöpü ve Eagle'dan daha üst segment.
RTX 5060 Ti durumlar nasıl bakmadım da genel olarak Gaming OC'nin soğutma performansı, rakipleri TUF ve Gaming X e nazaran daha sesli (sıcaklıkları benzer). RTX 5060 Ti muhabbet kuşu kadar güç çektiğinden çok bağıracağını sanmam.

Normalde INN03D Twin X2'de gayet iyi bir model. Meraklısına duyurulur. Fiyatına göre iyi bir model.

Son düzenleyen: Moderatör:

RTX 5060 Ti 16 GB almak istiyorsanız ve 3. fanın hakkını verebilen bir şey isterseniz kampanya var. Windforce çöpü ve Eagle'dan daha üst segment.
RTX 5060 Ti durumlar nasıl bakmadım da genel olarak gaming OC'nin soğutma performansı, rakipleri TUF ve Gaming X'e nazaran daha sesli (sıcaklıkları benzer). RTX 5060 Ti muhabbet kuşu kadar güç çektiğinden çok bağıracağını sanmam.

Normalde ınn03D Twin X2'de gayet iyi bir model. Meraklısına duyurulur. Fiyatına göre iyi bir model.

NVIDIA tarafında alt segment Gigabyte kartlar bence alınmamalı.
Hatta şöyle bir şey diyebilirim, son zamlardan sonra 5060 Ti alınmaması gereken bir kart durumunda.
En ucuz model 24.000TL. 🙂

İndirim olursa değerlendirilebilir.

RTX 5060 Ti 16 GB almak istiyorsanız ve 3. fanın hakkını verebilen bir şey isterseniz kampanya var. Windforce çöpü ve Eagle'dan daha üst segment.
RTX 5060 Ti durumlar nasıl bakmadım da genel olarak gaming OC'nin soğutma performansı, rakipleri TUF ve Gaming X'e nazaran daha sesli (sıcaklıkları benzer). RTX 5060 Ti muhabbet kuşu kadar güç çektiğinden çok bağıracağını sanmam.

Normalde ınn03D Twin X2'de gayet iyi bir model. Meraklısına duyurulur. Fiyatına göre iyi bir model.

INNO3 değil mi daha iyi olur yoksa bu mu? İkisinin de fiyatı aynı sayılır.

INNO3 değil mi daha iyi olur yoksa bu mu? İkisinin de fiyatı aynı sayılır.
@LH44 senden de görüş alalım.
Eğer sadece GPU alacaksan ve taksitler de aynıysa Gaming OC daha iyi. 1000 tl vereyim daha iyi modele geçeyim dersen o zaman yenir. Yoksa 25k 5060 Ti için sınır.
Eger GPU nun yanına başka parça da alacaksan beyaz Inno3d daha mantıklı. 1000 tl ye işlemci soğutucu veya PSU iyileştirilebilir.

Yukarida yazılanlara da bak belki işine yarar.

@LH44 senden de görüş alalım.
Eğer sadece GPU alacaksan ve taksitler de aynıysa Gaming OC daha iyi. 1000 tl vereyim daha iyi modele geçeyim dersen o zaman yenir. Yoksa 25k 5060 Ti için sınır.
Eger GPU nun yanına başka parça da alacaksan beyaz Inno3d daha mantıklı. 1000 tl ye işlemci soğutucu veya PSU iyileştirilebilir.

Yukarida yazılanlara da bak belki işine yarar.
Valla hocam 1 haftadır sistem dizmeye çalışıyorum. İndirim gelmiyor ve şansıma ram krizi çıktı. Konuyu çok dagitmak istemiyorum ama şöyle bir sistem tasarladım. Bu sisteme eklemek için gigabyte daha iyi diyorsaniz alabilirim.

İşlemci: 7500f
Ekran kartı: 5060ti 16gb

Ram: https://app.hb.biz/2J9yXeSAeWRH

Anakart: 4.400tl Asus Prime B650M-R

Ssd:
Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.

Kasa: 4500TL

İşlemci soğutucu:
1200tl