Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC alınır mı?

Hocam peki ASUS'un kendi programında bir ayar yapmama gerek var mı yoksa sadece driverr yükleyip kullansam da olur mu?

Listedeki tüm kartlar 3 fanlı hocam.

Beni yanlış anlamayın. Kesinlikle size hak veriyorum. Arkadaşa önceki konusunda bende Prime modelini önerdim. Ancak 9060XT kartında 3 fanlıya hiç gerek yok. Hele de ASRock 9xxx serisinde aşırı performanslı challanger modeli düşünmeden tercih edilir.

Listedeki tüm kartlar 3 fanlı hocam.

Swift giriş modeli olduğu için genelde 2 fanlı olur onun da 3 fanlılarını yapmışlar demek .

Hocam peki ASUS'un kendi programında bir ayar yapmama gerek var mı yoksa sadece driverr yükleyip kullansam da olur mu?

RGB, fan ayarı gibi özellikleri ayarlayabilirsin. İlla bir gün işine yarar. Ki UV yapıp fan hızını düşürürsen FPS düşmeden hem sıcaklıkları hem de fan devrini düşürmüş olursun. Tamamen keyfi bu arada.

Katılıyorum hocam. Isınmayan bir gpu zaten. Bende ucuz olanı alır geçerdim. 1500 lira fark var arada. Gereksiz bir fark. 7-8 tane dürüm yenir.

Bir süre UV ayarına girmem yüksek ihtimal. Zaten sorunlu çıkabilecek bir kart ben ayrıca sorun yaratmayayım. Termal macunu kurumaya başladığında yaparım UV .

Bir süre UV ayarına girmem yüksek ihtimal. Zaten sorunlu çıkabilecek bir kart ben ayrıca sorun yaratmayayım. Termal macunu kurumaya başladığında yaparım UV .
Ben olsam ben de yapmazdım ellemeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 2 fanlı model de işini görür diyorsanız bu nasıldır?

Ya da bunun yerine ne almak daha mantıklı? Eğer beğenmezsem gene 3 fanlı ASUS alacağım .

ASRock bu seride kartların güç potansiyelini üst sınırda tutmuş. O yüzden UV değerlerinde sorun yaratmıyor. Ha yalan yok ben de Taichi'yi stok da kullanıyorum .

Bu alınabilir. ASUS 2-3 gömlek daha üstün bir model Challenger'den. Ama ısınmayan bir GPU sonuçta. Soğutmadan ziyade sessizlik tasarım ve yazılım öne çıkıyor bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…