Detaylar
Kim cevapladı?oğuz sasi 89
Üstün
Bütçe sınırının üstünde hocam 2k verecek gücüm bile yok şu an. O yüzden bu kısıtlı modellerden birini alabilirim. Aceleye getiriyorum fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.XFX RX 9070 XT Swift gaming almanız daha iyi olabilir, soğutma konusunda Gigabyte modelinde daha iyi diye biliyorum. Ekstra olarak 3x8 pin istemiyor, 2x8 istiyor. PSU dostu yani.
Bu modellerden daha iyiyse borç alabilirim ama
Xbox 360E 17
Üstün
İkisinden daha iyi diye biliyorum, yanlışım olmasın. @Telefonunu Çıkra hocam daha net cevap verir.Bütçe sınırının üstünde hocam 2k verecek gücüm bile yok şu an. O yüzden bu kısıtlı modellerden birini alabilirim. Aceleye getiriyorum fiyatların daha da yükselmesinden korkuyorum.
Bu modellerden daha iyiyse borç alabilirim ama
oğuz sasi 89
Üstün
Xfx i B tiere koymuş daha iyi muhtemelen.İkisinden daha iyi diye biliyorum, yanlışım olmasın. @Telefonunu Çıkra hocam daha net cevap verir.
@Telefonunu Çıkra hocam alayım mı şu an XFX swift olanı?
Son düzenleme:
Hani daha çıkartamıyorsan ASRock al ancak Gigabyte kesinlikle alma. Swift alabilirsen güzel olur, Pulse alabilirsin üzmez şahsen Pulse kullanıyorum. ASUS Prime bulabilirsen.
oğuz sasi 89
Üstün
Xfx swift alabiliyorum hocam şu an. Alayım mı?Hani daha çıkartamıyorsan ASRock al ancak Gigabyte kesinlikle alma. Swift alabilirsen güzel olur, Pulse alabilirsin üzmez şahsen Pulse kullanıyorum. ASUS Prime bulabilirsen.
Alma. Jel mevzusu var. Asrock Challenger al. Ya da 3 daha çık, Asrock Steel Legend Dark al.Bu konu hakkında birçok konu açtım, aradığım cevaplara ulaştım. ASUS Prime alacaktım fakat 45 oldu. Geçen 39k idi. Şu an Gigabyte Gaming OC 40k, bunu alacağım çünkü bunun da zamlanmasından korkuyorum.
Sorun çıkartabilen bir model mi kendisi? Kullanan çok kişi de göremedim.
Telefonunu Çıkra 89
Üstün
- Makaleler
- 10
Maddi olarak zorlamazsa alınır.
oğuz sasi 89
Üstün
Yok zorlamıyor şu an. Fiyatına değecekse alacağım şimdi hepsiburadan