Ben 3 ay Sapphire RX 9070 XT Nitro kullandım 3 ay. Yani muazzam bir kart. Soğutması, sessizliği, görünüşü, performansı gerçekten çok güzel kart. NZXT C1200 ATX 3.1 PSU ve içinden çıkan kabloyla kullandım. (600 watt). Bir sorun yaşamadım.

Psu enermax revolution d.f.x 1200w full modüler 12vhpvr kablosuda var ama erime riski aklımdan çıkmıyor. Kart kargoya bugün verilmediğinden kolayca vazgeçme imkanım var ama aklıma yatmıyor bir türlü. Fiyat farkında etkiliyor seçimi.

PSU enermax revolution D. F. X 1200W Full modüler 12vhpvr kablosuda var ama erime riski aklımdan çıkmıyor. Kart kargoya bugün verilmediğinden kolayca vazgeçme imkanım var ama aklıma yatmıyor bir türlü. Fiyat farkında etkiliyor seçimi.

Tam taktığın sürece sorun olmaz, keza direkt PSU'dan gelen bir kablon var dönüştürücü yok sorun olmaz. Sen bilirsin kafana hangisi yatıyorsa.

Ben Nitro+ kullanıyorum. Ne yanma ne de CW problemi yaşıyorum. ARGB aydınlatması çok çok şık.
Ayrıca gizli güç bağlantısı sayesinde kablo da gözükmüyor kasa da.

Geldi canavar. Herhangi bir optimizasyon yapmadım temiz kurulum ve 10 dk furmark testi yaptım sadece. Coil sesi hiç gelmedi test esnasında. Sanırım şanslıyım 😊

Dosya Ekleri

• IMG_20260225_165055.webp
    IMG_20260225_165055.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 26
Alabiliyorsan Nitro+ tabii ki. Gigabyte'den hiçbir şey alınmmaz, servisi de üzer alacağın mal da. Alınmama sebebi ise Vapor chamber koymuşlar ama emsal modellerle sıcaklık farkı yok aksine daha yüksek fan sesiyle bunu veriyor. Ki Vapor chamber demek kafadan -5 derece, Vapor chamber olmayan Nitro+ daha serin çalışıyor.

Termal ped yerine bir jel kullanıyorlar akıyor ve sıcaklık artıyor VRAM kanadında. Keza neden önermiyorsun dediğin arkadaşta bunu yaşıyor.

Hiç yoktan dediği gibi Pulse al kafan rahat olsun. @Motionless lN White Nitro+ kullanıyor bende ise Pulse var, segment farkından dolayı VRAM sıcaklık farkı falan var ancak aldığımız performans değerleri birebir.

Pulse al, Pure al, XFX Swift al, reaper al hiç yoktan ASRock al ama Gigabyte alma. Komple falso model, 3 ielrde bir şey olur servisten üzülürsün. Daha taze taze 10k verip 2/3 ay evvel aldığı anakart fabrika çıkış yamuk gelmesine rağmen servis kullanıcı hatası 260 dolar + KDV ödersen değişim çıkartırız dedi arkadaşa.
Ben de iki kart arasında kalıyordum, taksitle alacaktım. Nitro+ bayağı önde gibi. Bir de 9070'ler için 40 bin TL bandına çıkmak değer mi?

Ben Nitro+ kullanıyorum. Ne yanma ne de CW problemi yaşıyorum. ARGB aydınlatması çok çok şık.

Fark etmez alabiliyorsan Nitro+ al zaten her geçen gün ödemesi kolaylaşıyor. 9 takside alabiliyorken al gitsin, world karta 9 taksit diye yola çıkmıştım vakıf world olunca 6'da takıldığımdan Nitro+ alamamıştım ben şahsen.

Pişman mıyım değilim ama olsa daha iyi olurdu. Aylık ödeyeceğin miktar daha az, süreç içerisinde paranın daha da değersizleşeceğini de düşünürsek mantıklı oluyor her türlü.

Gidip de gigaabyte alıp sesli ve sıcak çalışan bir karta sahip olmaktansa fazla para ver onu al veyahut 1 lira daha fazla ver Amazon'dan Pulse falan al.
Gigabyte 9079, 9 ay taksit ile Amazon'dan aylık 5300 geliyor. Kafamda Nitro+ almak var, o da 6 ay aylık 6800. Hangisi daha mantıklı? Performans olarak aralarında fark beklemiyorum ve sadece beni uğraştırmayacak model hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de iki kart arasında kalıyordum, taksitle alacaktım. Nitro+ bayağı önde gibi. Bir de 9070'ler için 40 bin TL bandına çıkmak değer mi?

Gigabyte 9079, 9 ay taksit ile Amazon'dan aylık 5300 geliyor. Kafamda Nitro+ almak var, o da 6 ay aylık 6800. Hangisi daha mantıklı? Performans olarak aralarında fark beklemiyorum ve sadece beni uğraştırmayacak model hangisi?
Nitro yeni nesil güç girişi desteklemesi, gizli kablo yapısı ve ARGB kısmı muhteşem olması sebebiyle kesinlikle seçerdim.
CW sorunu yaşanlar oldu ancak ben hiç yaşamadım.

Nitro yeni nesil güç girişi desteklemesi, gizli kablo yapısı ve ARGB kısmı muhteşem olması sebebiyle kesinlikle seçerdim.
Nitro+ beni bekle hocam peki sistemi intel mi AMD mi toplim

https://amzn.eu/d/06IMkqgu bunu alicam da 9070 lerde gri bir kart vardı onun adı neydi

https://app.hb.biz/uMBkelWuSd6x bu Kart nasıl aradaki fark